Recuperare Date iPhone – Ce tool sa folosesti

Un iPhone este un bun destul de scump. Dar 9 din 10 oameni pun mai multa valoare pe datele stocate pe smartphone-ul lor, decat pe device in sine. Asta inseamna ca partea de recuperare date iPhone devine un aspect vital, mai ales in cazuri nefericite. Prin asta ma refer la accidente care pot avaria device-ul.

Contacte de care nu te poti lipsi. Poze pe care iti doresti sa le pastrezi tot restul vietii. Clipuri video cu momente unice, pe care nu le vei mai surprinde niciodata. Si, mai nou, date bancare.

Ne folosim smartphone-urile pentru activitati din ce in ce mai complexe. Bancile au aplicatii dedicate pentru diferite sisteme de operare, iar iPhone-ul este unul dintre aceste dizvopozitive care tinde sa aiba instalate aplicatii de tip business.

Ceea ce vreau sa spun este ca nu exista nimic mai infricosator ca pierderea datelor personale. Partea buna este ca pentru recuperare date iPhone exista solutii profesionale.

Stiati ca 34% dintre utilizatorii de iPhone nu iau absolut nicio masura pentru a-si proteja datele? Chestia asta poate duce la situatii neplacute. Daca citesti randurile astea esti:

  • Fie unul dintre ceilalti 66%
  • Fie vrei sa ai siguranta deplina.

Doar 7% dintre utilizatorii de iPhone folosesc o metoda avansata de protejare a datelor personale – criptarea.

Modalitati de Recuperare Date iPhone

In caz ca esti lovit de ghinion si iPhone-ul tau a fost avariat iremediabil, exista modalitati de a-ti recupera datele.

Primul lucru pe care-l poti face este sa apelezi la iTunes. Aceasta metoda este indicata in cazul celor care isi conecteaza foarte des telefonul la un PC. Deschizi iTunes, selectezi telefonul tau si dai “Restore Backup”. In cazul in care nu obisnuiesti sa faci backup la date constant, trebuie sa folosesti alte metode de recuperare date iPhone.

iCloud Backup – aceasta metoda se poate folosi doar daca optiunea de auto-sync cu iTunes este activata.

EaseUS – daca nu ai facut un backup datelor tale vreodata, acest software este salvarea ta. Cu peste 12 ani de experienta in domeniu, dezvoltatorii au reusit sa creeze o aplicatie geniala.

Mai mult de atat, EaseUS te poate salva si daca ai sters din greseala ceva date de pe iPhone. Varianta gratuita iti ofera 2Gb de date care pot fi recuparate, dar planurile PRO nu au niciun fel de limitare si iti ofera beneficii suplimentare. Ar trebui sa stai constant cu ochii pe site-ul EaseUS, pentru ca au promotii super-tari!

Ati fost vreodata in ipostaza de a fi nevoiti sa folositi un astfel de software? Cum a decurs procesul? Ati mai folosit EaseUS pana acum? Nu se rezuma doar la recuperare date iPhone, ci este eficient si in cazul altor deviceuri.

Recuperare date iPhone

Infographic for iPhone data loss and recovery

Data Loss and Recovery. An infographic by the team at Secure Data Recovery Services

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

2 comentarii la „Recuperare Date iPhone – Ce tool sa folosesti”

  1. Păi poți să faci toate astea și de pe Android … nu-ți trebuie Iphone …. Un cont corect de Google (cu back-up de poze și fișiere importante pentru tine) …

    Răspunde
    • Normal :) Așa cum și pe iPhone există iCloud care face fix aceeași chestie. Însă am scris articolul pentru cei care au iOS și mai vor să afle și alte variante de recuperare de date.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.