Mi s-a pus un pitic pe creier cu cea periuță de dinți electrică. De curățat mai bine știu sigur că va curăța mai bine. Dar de care să-mi iau? O vor folosi două persoane: eu și Irina. Poate pe viitor și Sara dacă o acceptă. Ideea e că aș vrea să o țin în baie, dar în baie nu am priză și parcă n-aș tot muta-o de colo colo ori de câte ori se încarcă. Plus că am auzit că la unele acumulatorul se încarcă mai greu, la altele mai rapid. Cele pe baterii parcă mi se par prea low. De asta am pus întrebarea pe blog. Pentru că sunt mai multe variabile cu care vă rog să mă ajutați printr-un comentariu dacă aveți bunăvoința necesară. Mulțumesc anticipat!


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  8 replies to "Recomandati-mi si mie o periuta de dinti electrica va rog"

  • Maria+Elena

   Eu acest tip de periuta am de peste 1 an http://profitshare.ro/l/1041393.
   Am luat-o din Auchan anul trecut in ianuarie sau in decembrie 2013, era la oferta super, la doar 60 de lei.
   Mi-a fost recomandata de catre un medic. Este supe ok, ma bucur ca am cumparat-o si sa stii ca sunt foarte multumita de ea!
   Sper ca ti-am fost de folos, un pic.
   Bafta in ceea ce vrei sa cumperi ! :)

   • Gabriel Ursan

    Multumesc! Mi-a facut si mie cu ochiul, dar acum ca mi-ai spus ca tu ai dat 60 lei pe ea, ma cam doare sufletul sa o cumpar cu 150 lei :)

   • cartus

    Eu asta am luat pentru fata mea: http://bit.ly/1k4pvxD 65 lei 9600 osc. Merita ca raport pret/calitate!
    Poti cumpara capete diferite pentru toti membrii familiei. O am de sarbatori, de anul trecut in iarna si inca nu s-au terminat bateriile. Capete compatibile gasesti aici : http://bit.ly/1zU90Zx

  • Yamasha

   Anul trecut am fost saptamanal la dentist, poate de 2 ori pe saptamana. Cred ca am invatat un sfert de stomatologie din toate intrebarile si discutiile cu medicul. Mai ales ca e de varsta apropiata si cam toata lumea zice ca e cel mai bun din oras… Mi-a zis clar sa nu cumva sa imi iau electrica sau cu fel de fel de capete, ci o periuta simpla, cu par moale, sa nu strice in timp gingia. Asadar… ?!
   Periuta electrica, luata acum multi ani sta frumos in dulap… cu mult praf pe ea!!!!

  • Daniel

   Sotia a insistat sa isi cumpere o periuta de dinti electrica buna, rezultatul a fost: http://bit.ly/1pnfKbb. Se s-a vazut din primele zile o mare diferenta, dinti au fost mult mai curati si mai albi. Dar este foarte scumpa peste 400 de lei, eu inca folosesc o periuta clasica. O fi ea buna, dar este exagerat de scumpa.

  • Ionuț Hw

   Dețin de 3 luni de zile modelul ăsta http://goo.gl/HqFBGh și sunt foarte mulțumit. E foarte simplă, își face treaba bine, se încarcă prin inducție (o pui seara la încărcat și dimineața e full). E primul model de periuță electrică pe care îl folosesc și e ok.

   • daniel

    Salut ! … periuta de dinti Oral B Professional Care 550 are o baterie reincarcabila care dureaza pana la 2 saptamani de folosire, la o folosinta medie de 2 ori pe zi a cate 2 minute … am luat periuta prin 2005 din Olanda si sunt foarte multumit de ea … gasesti acelasi model dar, putin imbunatatit la incarcator … in rest este la fel !

Comentează la acest articol