Recomandare mănuși moto touring sau moto adventure care arată bine

Deși am mai multe tipuri de mănuși moto, la un moment dat un motociclist simte nevoia de a face o schimbare. Și cum o reclamă de la CarvenalCo mă urmărea pe Facebook, am zis să fac comandă.

Recomandare manusi moto touring adventure 1

CarvenalCo este o firmă Norvegiană ce produce mănuși moto, măști și cizme. Probabil vor mai produce în viitor și alte accesorii moto. Eu am ales mănușile moto Premium Performance Leather Gloves.

Recomandare manusi moto adventure touring 2

Mi-au plăcut foarte mult cum arată. Zici că sunt niște mănuși din acelea militare tactice, iar cei care practică airsoft s-ar putea chiar să le găsească utile. Costă 50 de dolari (puțin peste 200 lei) și îmi plac.

Recomandare manusi moto touring adventure 2

Nu le am de foarte multă vreme, însă raportul între calitate și preț este bun. Le consider niște mănuși pentru plimbări lungi, eventual adventure, pentru că atunci când este cald mâna respiră bine.

Recomandare manusi moto adventure touring

În același timp când vântul rece bate cu putere reușesc să ofere un confort termic decent. Un alt aspect atrăgător este designul. Sunt niște mănuși frumoase. Mie astea pe maro mi se par cele mai mișto.

Funcționează cu touch screenul telefonului foarte bine, iar acest lucru este foarte important mai ales când faci adventure și vrei să te orientezi pe GPS și harta telefonului sau a dispozitivului GPS.

Cam asta ar fi. Dacă te interesează acest model de mănuși sau orice vând cei de pe CarvenalCo, poți folosi codul de discount GABRIEL10896 la finalizarea comenzii pentru -10% REDUCERE.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.