Păreri Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Am primit în teste un Xiaomi Mi Smart Compact Projector, un videoproiector inteligent și compact care face mai multe decât te-ai aștepta. Prețul este unul specific proiectoarelor, adică nu te aștepta la 2 lei.

Ce funcții are Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Descrierea completă a video proiectorului compact pe care l-am primit este Videoproiector Xiaomi Mi Smart Compact Mini, SJL4014GL, Full HD , Home Cinema, 500 lumeni, Wi-Fi, Alb. Știe următoarele:

  • HDR10 cu un contrast mai bogat care îmbunătățește detaliile și care prezintă în teorie obiectele mai realist
  • Rezoluție Full HD (1080p) și compatibilitate cu 4K (dacă ai o astfel de sursă), ceea ce pentru un proiector e ok
  • Arhitectura TRP Texas Instruments ce face prezentarea textului în general mult mai clară (sau a orice seamănă cu un text)
  • Lumină de proiecție difuză ce e mult mai puțin probabil să provoace oboseala specifică ecranelor LCD de TV-uri normale
  • Difuzor bluetooth. Da, acest videoproiector are și un difuzor încorporat ce poate reda muzică de pe bluetooth sau prin wifi.
  • Telecomandă cu Google Assistant încorporat și sistem de operare Android TV versiunea 9.0 încorporat pe videoproiector
Pareri Xiaomi Mi Smart Compact Projector

La ce folosești un Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Acest videoproiector compact se adresează tuturor iubitorilor de filme și videoclipuri care au un ecran de proiecție sau un perete mare pe care să proiecteze imagini și să se bucure de ele ca la cinema.

Fiind compact, poate fi transportat cu ușurință oriunde pentru o seară de film cu prietenii sau pentru o prezentare profesionistă în cadrul unei ședințe mari, a unui training corporatist sau a unui eveniment micuț.

Review Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Practic, ai posibilitatea de a conecta un cablu de intrare HDMI pentru a reda imagini și videoclipuri de pe orice dispozitiv care se poate conecta la celălalt capăt cu o altă mufă de ieșire HDMI sau microHDMI.

Asta înseamnă că poți proiecta de pe majoritatea dispozitivelor din ziua de azi dacă ai cablul potrivit: laptop, computer, tabletă sau smartphone. Ai inclusiv un port USB unde poți conecta un stick cu fișiere dacă vrei.

Păreri Xiaomi Mi Smart Compact Projector

Recunosc că nu am stat foarte mult ca să mă joc cu el. Nu pentru că ar fi fost interesant, ci pentru că nu am un perete mare și alb în casă pe care să proiectez ok. De asta nici nu am pus poze cu imaginea.

Pe scurt, dacă ești în căutarea unui videoproiector compact, dar mai ales smart, probabil ăsta e proiectorul pe care îl cauți. Face de toate. Nu le face perfect pe toate, dar faptul că face de toate e un plus.

La capitolul minusuri pot spune că nu se vede super super luminos (bine, nici eu n-am avut cine știe ce condiții de test) și că sistemul de operare Android TV 9.0 de pe el mi s-a părut că se mișcă cam lent.

La capitolul plusuri aș putea menționa faptul că este foarte compact, ceea ce îl face extrem de confortabil la transport. Calitatea imaginii este bună pentru un videoproiector, iar sunetul boxei e peste așteptări.

Pentru a vedea cât costă un videoproiector Xiaomi Mi Smart Compact poți accesa acest link unde îți va fi afișat stocul și prețul actualizat. La data scrierii acestui articol acest videoproiector costa 3.233 lei.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.