Cartea mea, ”De ce nu”, este disponibilă pentru precomandă pe blog!

Cartea de dezvoltare personală scrisă de mine și denumită ”De ce nu” a intrat pe ultima sută de metri în aceea ce privește publicarea. Am mai adăugat niște capitole bonus față de tot ce planificasem pentru ea.

Cartea ”De ce nu” va fi publicată de editura Letras și va fi disponibilă în scurtă vreme pentru livrare. În primă fază va fi un tiraj de câteva sute de bucăți. Pe primele 50 le voi lua eu și le voi vinde personal pe blog.

Pe baza evaluării cărții și a cheltuielilor de publicare și tipărire, am decis împreună cu editura un preț de 45 lei pentru cartea în format tipărit și un preț de 25 lei pentru cartea în format electronic.

Intenționez ca după lansare să fac cartea disponibilă în format electronic și pe Amazon Books, pe Apple Books și pe Google Books, astfel încât să poate fi citită pe mai multe dispozitive dacă ți-e mai ușor să cumperi de acolo.

Cartea este disponibilă momentan doar pentru PRECOMANDĂ, iar livrările vor începe în ordinea comenzilor imediat ce editura finalizează tiparul. Primele 50 de cărți comandate în format Tipărit sau Pachet Tipărit + eBook vor fi livrate cu dedicație și autograf.

2 comentarii la „Cartea mea, ”De ce nu”, este disponibilă pentru precomandă pe blog!”

    • Bună ziua! Vă mulțumesc în primul rând pentru interesul față de carte. Din păcate, prețul de transport prin curierat în Rep. Moldova e mult mai scump decât cartea în sine. O variantă este cartea în format electronic și o altă variantă este să mă interesez cum aș putea să o expediez prin Poșta Română în Rep. Moldova.

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.