Am cam rămas fără papuci

Cred că am mai menționat într-un articol scris pe acest blog faptul că nu îmi place prea mult să investesc bani în haine și de aceea nu îmi cumpăr prea multe articole vestimentare. Din acest motiv, dulapul meu nu este niciodată plin pentru că pur și simplu nu îmi place să am prea multe haine, astfel încât să mă rătăcesc printre ele. Totuși acum mă aflu într-o perioadă destul de nasoală astfel încât m-a prins vara doar cu o pereche de teniși.

Până acum obișnuiam să îmi cumpăr încălțăminte din orice magazin, ori din piață, ori de unde găseam fără să mai țin cont de calitatea acestora. Astfel schimbam în fiecare lună câte o pereche două de papuci și, chiar dacă dădeam doar 30-40 de lei pe ei, la un moment dat dacă făceam un calcul, suma adunată era destul de mare. Astfel am decis ca din acel moment să îmi cumpăr niște papuci mai buni, chiar dacă dădeam mai mulți bani. Așa am ajuns să îmi cumpăr de încălțat de la un singur brand, care vinde orice pereche cu 140 de lei.

Costând mai mult de 100 de lei, ceea ce înseamnă multișor pentru bugetul meu, nu mi-am mai permis să îmi iau de încălțat în fiecare săptămână și astfel am ajuns acum să nu am decât o pereche de adidași, care deja par puțin cam obosiți după atâtea drumuri și plimbări.

Mă gândesc că, dacă tot e vară, aș putea să îmi cumpăr o pereche de sandale deoarece acestea sunt foarte comode, mai ales că afară sunt temperaturi din ce în ce mai mari iar la meteo nu anunță nicio schimbare în mai bine. Cred că o pereche de sandale ar fi numai buni acuma, mai ales că eu atunci când îmi cumpăr papuci, cel mai mult țin cont ca aceștia să fie cât mai comozi.

Tot în magazinul unde am văzut sandalele, adică Otter.ro am pus ochii și pe niște papuci tip șlapi, din piele, care par tare faini dar și foarte comozi, mai ales că vara de cele mai multe ori port acest tip de papuci. De asemenea mi-ar mai plăcea și să găsesc niște teniși cât mai ușor astfel încât să pot alerga fără nici măcar să îi simt.

Pe final, după cum probabil v-am obișnuit deja, vă întreb un lucru care m-ar putea ajuta mult la cumpărături: voi ce tip de papuci purtați vara? Care vi se par cei mai comozi ?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.