De data asta nu mai stau o zi fără husă la telefon

În ultima perioadă m-am dovedit a fi foarte ghinionist astfel încât am reușit să rămân fără ecran atât la tabletă cât și la telefon. Dacă tableta nu a avut deloc husă, telefonul a fost ok atâta timp cât l-am purtat în husă însă după ce s-a desprins o bucățică din suportul husei, telefonul nu mai stătea bine în ea așa că am lăsat-o deoparte și am zis că îmi voi cumpăra altădată o husă.

Aseara a fost tot una din zilele în care mi-am zis că îmi voi cumpăra eu cândva o husă și din păcate a cam fost ultima zi în care am folosit un Samsung Galaxy S3 Mini. Asta deoarece am reușit să îl scap direct cu ecranul pe niște ciment și astfel m-am ales cu un display și un ecran distrus.

M-am interesat puțin pe internet și am înțeles că m-ar costa foarte mult să schimb display-ul și ecranul și astfel am decis să îmi iau altul nou. Nu am avut prea mulți bani așa că am optat pentru Evolio M5 care se pare că e primul telefon în a cărui garanție intră schimbarea gratuită a ecranului o singură dată. Probabil că lucrul acesta m-a convins.

Și, pentru că mi-am zis că nu mai stau niciodată fără huse la telefoane, imediat după ce am comandat telefonul, am dat o precomandă și de o husă care va ajunge după 3 august, deci cam după o săptămână. Sper însă ca în săptămâna în care nu am husa, să nu pățească nimic noul telefon. Oricum, după ce mi s-a întâmplat aseară, cu siguranță voi avea mai multă grijă de noul telefon, mai ales că m-a băgat de tot în criză.

Sper ca noul telefon să vină cu mai multe accesorii printre care să se afle și o pereche de căști bune deoarece de obicei ascult foarte multă muzică la telefon așa că m-aș bucura să dispun de o muzică cu bass și calitate bună. Nu m-aș supăra de asemenea nici dacă noul telefon ar dispune și de o folie de protecție secundară.

Mi-aș dori sincer și o boxă externă deoarece de multe ori ieșim cu gașca la câte un foc de tabără și nu prea avem muzică. În ceea ce privește bateria externă, sunt curios cât mă va ține noul telefon pentru că are o baterie cu o capacitate de 500 mAh mai mare, deci ar trebui să mă țină puți mai mult. Totuși e un Dual Sim, deci am câteva dubii.

Oricum, doresc să împărtășesc o lecție cu voi toți: să nu stați niciodată fără husă la telefon.

4 comentarii la „De data asta nu mai stau o zi fără husă la telefon”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.