Mă cam lasă bicicleta

Acuma mai bine de un an am făcut una din primele mele achiziții mai mai din bani proprii și anume bicicleta. Țin minte că imediat după ce am cumpărat-o, am mers cu ea tot orașul iar a doua zi dis de dimineață am făcut drumul din Botoșani până la mine acasă, adică vreo 50 de km, tot pe ea în vreo 4-5 ore, pentru că nu aveam prea mult antrenament. De atunci, am bătut probabil câteva sute bune de kilometri cu ea, mai ales că aveam săptămâni în care făceam în fiecare seară câte 10-20 de km. Totuși, după un an de zile aceasta dă semne de oboseală.

Mai exact, aceasta mai scapă din când în când atunci când încerc să merg puțin mai repede iar atunci când nu mai dau deloc din pedale se aude un zgomot foarte stresant care nu îmi place deloc, iar asta doar când nu dau din pedale. Pentru moment am ales să pedalez mai mereu astfel încât să nu se mai audă acel zgomot însă știu că voi fi nevoit curând să caut piese pentru biciclete astfel ca să nu mă lase chiar de tot și să fiu nevoit să las să se pună praful pe ea, într-o magazie.

Cred că voi fi nevoit să schimb pinioanele sau pur și simplu va trebui să o duc la un service să fie îngrijită și tratată de cineva care știe meserie, că eu am nevoie de ajutor chiar și atunci când vreau să scot camera.

Am văzut însă acest site unde găsesc pur și simplu orice-mi dorește bicicleta așa că mă gândesc ca atunci când fac niște bănuți, să umplu coșul de cumpărături astfel încât să îmi fac bicicleta ca nouă. Voi avea însă și nevoie de o persoană care să mă ajute să le montez, că doar nu mă voi descurca de unul singur.

Trebuie să recunosc că nu prea am căutat până acum însă chiar mă bucură tare mult faptul că există și magazine online de unde poți cumpăra piese pentru bicicletă, că atunci când locuiești mai departe de oraș, precum locuiesc eu, e tare nasol să faci un drum de 3-4 ore dus întors doar pentru a-ți cumpăra o cameră, un cauciuc sau nu știu ce piesă care s-a defectat după o mică plimbare pe un câmp cu un drum puțin mai rău.

Sunt curios: voi ați cumpărat vreodată piese pentru bicicletele voastre de pe internet sau ați preferat mereu să mergeți într-un service, sau ceva asemănător?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.