QIWI, pasărea sau fructul?

Nici una, nici alta :).

Terminal QIWIÎn acest articol am să fac referire la QIWI România, prima companie care a introdus în România un serviciu de procesare instantă a plăţilor. Probabil aţi văzut terminalele QIWI prin mall-uri, hypermarket-uri, staţii de autobus, gări, autogări, etc., aşa că nu am să fac referire la cât de mare şi tare este compania QIWI, pentru că deja ştiţi.

Am să vă povestesc despre o oportunitate de afaceri pe care o lansează această companie tuturor persoanelor cu spirit antreprenorial din România, nu înainte de a vă invita să daţi like paginii QIWI de pe Facebook, deoarece acolo vor fi publicate ultimele noutăţi de interes general.

QIWI Romania, prima companie care a introdus în 2009 pe piaţa românească serviciul de procesare a plăţilor instant, propune o modalitate interesantă de a începe o afacere pe cont propriu. Pentru cei aflaţi în căutarea unei soluţii care să le aducă suplimentarea veniturilor, compania derulează în această perioadă o campanie de recrutare a partenerilor.

Prin achiziţionarea unor terminale şi poziţionarea corespunzătoare a acestora, puteţi genera profit într-un timp relativ scurt, beneficiind de susţinerea şi expertiza echipei QIWI. Şi pentru că bugetul necesar demarării afacerii este destul de scăzut, iar perioada de recuperare a investiţiei variază în medie între 9 şi 12 luni, sistemele de plăţi QIWI reprezintă o opţiune potrivită pentru afacerile mici şi mijlocii.

Cei interesaţi pot trimite o scrisoare de intenţie la office[@]qiwi[.]ro, urmând ca după analizarea şi aprobarea aplicaţiei să se semneze un contract cu sucursala QIWI în România. Aveţi garantat un procent din fiecare tranzacţie realizată prin intermediul sistemelor de plăţi QIWI, iar pentru valorificarea întregului potenţial al afacerii, reţeaua dezvoltată ar trebui să ajungă în timp la un numar de minimum 50 de terminale.

Având în vedere comisioanele practicate de banci la plăţile on-line şi gradul încă scăzut de utilizare a plăţilor cu cardul, posibilitatea de a achita cash o serie de servicii devine o nişă cu un mare potenţial de dezvoltare. Dacă aveţi spirit antreprenorial, dar v-a lipsit până acum curajul sau capitalul necesar deschiderii unei afaceri proprii, puteţi lua în considerare ideea de parteneriat  promovată de QIWI România.

Sau poate cunoaşteţi pe cineva interesat, că ăsta e genul de oportunitate care merită studiată acum, cât e “caldă“, ca să vă ţină cald pe termen lung ;).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.