Promoțiile GearBest continuă! Super preț: Xiaomi Mi Pad 64GB

Într-un articol precedent vă spuneam să stați cu ochii pe blogul lui Gabriel zilele astea pentru că vă voi da detalii despre niște promoții fulger extrem de avantajoase. Mă țin de promosiune și revin cu încă un pont folositor pentru cei în căutare de tablete cu specificații peste medie.

Trei chestii: super preț, Xiaomi Mi Pad de 64GB și un cupon de reducere suplimentară. Citește în continuare pentru a afla cum poți achiziționa tableta pentru o sumă foarte mică.

pret xiaomi mi pad

GearBest oferă în limita stocului disponibil tableta Xiaomi Mi Pad cu 64GB la un super preț. Nu mă crezi? Intră și vezi cu ochii tăi. De ce să dai banii pe așa ceva? Hai să-ți explic.

Tableta este dotată cu un ecran IPS ce redă imaginile la o rezoluție 2k: 2048 x 1536, 326 PPI. Procesorul este un NVIDIA Tegra K1 cu patru nuclee, tactat la 2,2 Ghz. Ca stocare avem 64 de GB și 2GB RAM.

Ce înseamnă asta? Vei putea rula fără probleme și la detalii maxime cam orice joc de pe Play Store. Experiența de vizualizare a filmelor și clipurilor de pe YouTube va fi excelentă. Intră aici să vezi mai multe detalii despre tabletă.

Revenind la preț, Xiaomi Mi Pad de 64GB este disponibilă pentru o perioadă limitată la doar 139 de dolari. Hai să-ți spun și despre cuponul de reducere suplimentară.

pret xiaomi mi pad

Dacă vrei să-și cumperi tableta, trebuie să știi că livrarea durează maxim trei săptămâni – în unele cazuri ajunge mai repede. GearBest are uneori stocuri și în depozitele din Europa, dar după cum bine a observat un cititor stocurile alea dispar repede. Ghinion.

Folosind cuponul de reducere suplimentară poți cumpăra la cel mai bun preț: Xiaomi Mi Pad 64GB cu 119 dolari. Aproximativ 470 de lei. Pentru o tabletă de gaming cu ecran 2k, difuzoare stereo și baterie care duce aproximativ 11 ore de video streaming, mi se pare un chilipir!

Despre cuponul care-ți dă super preț: Xiaomi Mi Pad de 64GB poate fi achiziționată cu 119 dolari folosind codul MiPad64G. Mă uit în altă parte, fură-l! Serios!

Dacă nu te interesează promoția, te rog măcar să dai un share articolului pe Facebook. Poate le faci un bine prietenilor tăi.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.