Probleme cu părul sau cu scalpul? Profită de diagnoza microscopică în Galați.

Dacă ai probleme cu părul sau probleme cu scalpul, află că în Galați se poate realiza o diagnoză amplă cu precizie microscopică. Unde? La GLASS Beauty House Galați.

Probleme cu parul

Eu am avut o lungă perioadă în adolescență în care mă confruntam cu mătreața. Am încercat fel și fel de remedii. De la șamponul de urzică, până la tradiționalul Head & Shoulders.

Nu mai țin minte cu ce am rezolvat problema, că a fost de mult, însă îmi amintesc că nu mă simțeam deloc confortabil. Urmele de mătreață mă făceau să mă simt aiurea tare.

În prezent, din cauza alimentației, a stresului, a stilului de viață, a poluării și nu în ultimul rând, al factorilor genetici, ne confruntăm cu diverse probleme ale părului și scalpului.

Vorbim de probleme ale scalpului precum roșeață, sensibilitate, sebum excesiv sau mătreață. Vorbim de păr fragil, rar, care se rupe, se electrizează, are firul subțire etc.

Toate aceste probleme cu părul au mai multe șanse de rezolvare datorită diagnozei corecte. La GLASS Beauty House în Galați, nu numai că veți găsi o gamă variată de tratamente pentru păr sau tratamente pentru scalp, dar veți avea parte și de o diagnoză ca la carte.

În cadrul diagnozei, părul îți va fi analizat de către specialistul GLASS și cu un microscop special. Astfel, vor culege date precise despre starea părului și a scalpului tău.

Odată ce toate aceste date sunt culese cu precizie, cei de la salonul GLASS Beauty House din Galați îți vor putea recomanda un tratament total personalizat pentru păr și scalp.

Puteți afla mai multe detalii despre diagnoza părului și scalpului din videoclipul de mai jos sau de pe website-ul lor. Pentru programări îi puteți suna direct la 0371780898.

2 comentarii la „Probleme cu părul sau cu scalpul? Profită de diagnoza microscopică în Galați.”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.