Prima zi din programul Clean 9 de la Forever Living

V-am cerut păreri aici despre Forever Living Products sau, pe scurt, FLP. Am primit destul de multe opinii și vă mulțumesc pentru asta. Comanda o făcusem deja, așa că astăzi a sosit ziua cea mare din următoarele 9 zile. Ziua în care încep programul de detoxifiere și control al greutății cu Clean 9, un pachet special în acest sens. Primele două zile sunt de foc pentru că în afară de produsele lor şi apă nu bag altceva în gură.

Plec pe fondul unor sărbători în care n-am făcut abuzuri nici la mâncare, nici la alcool, deși recunosc că am consumat din ambele în cantități mult mai mari decât în mod obișnuit. Plus că toată carnea de porc, salata boeuf și cârnații nu pot spune că au făcut casă bună cu ficatul meu.

Simt nevoia unei ușurări de toate aceste mici păcate culinare :) Deși am fost printre primii care au preluat pe blog articolul ăsta care spune că detoxifierea e doar un mit menit să ne ia banii din buzunar (lucru perfect expus acolo, cu argumente logice și de bun simț), eu sunt zodia scorpion, iar despre cei născuți sub această zodie se spune că sunt dispuși să încerce orice măcar odată în viață. Mă rog, aproape orice :) Plus că dacă am intrat în horă, joc. Și v-am promis că vă spun cum stă treaba și cu rezultatele pe blog. Știți că eu spun lucrurile cu diplomație, dar pe bune.

În acest moment am 91,8 Kg (ca să nu zic 92 :)). M-am cântărit ieri, iar pozele de la finalul articolului sunt tot de ieri, chiar înainte să încep programul Clean 9 de la Forever Living Products.

Ce îmi place cel mai mult este jurnalul zilnic în care îți notezi ce ai făcut, cum te-ai simțit etc. Este un aliat bun pentru că în prima zi ești foarte pus pe treabă, dar în zilele următoare va fi mai dificil. Sunt conștient de asta. Eu n-am probleme cu voința, dar este important să nu apară altceva să mă ”distragă” :)

Concret, în primele două zile nu bagi în gură decât produse Forever și apă. Pilule (vitamine, minerale, suplimente), shake și gel de Aloe Vera. Organismul e hrănit din plin, nu se pune problema de asta. Se pune doar problema să nu-ți vină poftă de o shaorma sau de niște cartofi prăjiți și niște crispy strips :) În prima zi nici nu încape vorba de așa ceva în cazul meu, dar vedem pe parcurs. Vă fac poze la jurnal :) Următoarele zile sunt un pic mai lejere pentru că îți permit după-masă sau seara să mănânci ceva în limita a 600 de calorii pe lângă toate suplimentele pe care le ei. Probabil doar ca să nu uiți gustul mâncării, pentru că necesarul de nutrienți ți-l iei oricum din suplimente.

Legat de suplimente nutritive nu are rost să vă faceți griji. Știu cum stă treaba cu ele, am verificat substanțele, totul e în regulă. Nu începeți cu faze din alea în care spuneți că prafurile fac și dreg. Am mai luat suplimente nutritive la viața mea, mai ales când mergeam la sală, și n-am avut niciodată nimic :) Chill.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

8 comentarii la „Prima zi din programul Clean 9 de la Forever Living”

  1. Am auzit numai de bine de produsele Forever. Personal nu am folosit așa că nu-mi pot da cu părerea. Când ai timp poate arunci o privire pe site-ul meu la articolele din seria Da, vreau să slăbesc!. Reușita celor care au încercat programul construit de mine a fost de 80% (mă refer la cei care își mențin greutatea și acum deci au înțeles că e un mod de viață și nu o dietă pasageră =20% au slăbit pentru nuntă sau iubit/ă și apoi s-au întors la vechile obiceiuri alimentare). Ai să reușești să ajungi la greutatea optimă pentru vârsta și înălțimea ta, bașca ai să obții și detoxifierea mult visata. Fără suplimente de data asta, le extragi din alimentație. Indiferent de decizia ta, o să fie doar un blog de 2 lei cum zici tu sau o să găsești și ceva valoare acolo, nu știu. În ale scrisului si calculatorului (nu știam ce-i acela wiget, plugin…așa că tehnic atât am putut face singură) sunt începătoare, am 59 ani, multă experiență în ale mâncării, masajului și reflexoterapiei. Pupici, cum zic eu și scuză lungimea mesajului. Ps. Îți sunt alături în ce ți-ai propus.

    Răspunde
  2. Produsele de la FL sunt foarte bune. Eu le-am folosit acum 2 ani, cand mergeam la sala de forta. Am avut rezultate foarte bune cu pudrele proteice. In plus, celelalte suplimente cu vitamine si minerale sunt chiar foarte bune. Cat despre Gelul de Aloe Vera, pot spune ca m-a vindecat de niste probleme pe care le-am avut la stomac. Este o afacere foarte buna cu produsele FLP.

    Răspunde
  3. Sunt curios sa aflu daca va da rezultate la dv. Sunt convins ca veti relata cu sinceritate experienta dv. Eu am aplicat , partial, Dieta Montignac cu bune rezultate in prima etapa, dar apoi organismul s-a stabilizat si am vreo 90-92 kg la 170 cm, ceea ce insemna ca sunt obez de gradul I. Inclin sa cred ca organismul se adapteaza conditiilor variabile extreme. In ultima perioada mananc mai putin de jumatate din cantitatile ingurgitate cu cativa ani in urma si u mi-e foame deloc. Fructele si apa (nu prea multa ca provoaca hiponatrie! ) asigura si o detoxifiere (?). Vorba poetului : “Vom muri si vom vedea”.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.