Prezentare video LG Optimus Me P350

Se pare telefonul mobil deştept care poartă numele de LG Optimus Me P350 a înregistrat un succes foarte mare în rândul clienţilor GSMRoShop.ro care au profitat de promoţia activă.

Discutând cu omul care se află la conducerea departamentului de aprovizionare al magazinului online GSMRoShop.ro, am aflat că tocmai astăzi au fost suplimentate stocurile, iar clienţii care au comandat ieri şi trebuiau să primească azi, vor primi cel mult mâine micuţul smartphone cu Android alături de o mică surpriză menită să scuze întârzierea de o zi.

În acest articol am să public două videoclipuri în care am prezentat personal telefonul LG Optimus Me P350. E vorba doar de o simplă prezentare. Nu e review, nu e preview. E doar un video cu LG Optimus Me P350. Totuşi, înainte de a vedea prezentările video, vă recomand să citiţi acest articol pe care l-am scris despre LG Me P350. E mult mai cuprinzător în ceea ce priveşte textul.

În timp ce realizam prezentarea video, mi-am dat seama că acest smartphone foarte simpatic este ideal pentru a fi făcut cadou de Valentine`s Day sau pentru a fi primit cadou de Valentine`s Day :). Se potriveşte atât bărbaţilor cât şi femeilor, deci nu poţi da greş. Partea bună este că preţul promoţional de 409 lei rămâne valabil, bineînţeles, în limita stocurilor disponibile, că poate iar se subestimează numărul comenzilor şi iar dispar de pe stocul activ GSMRoShop.ro.

LG Optimus Me P350

Accesează acum promoţia.

În continuare, vă invit să urmăriţi scurta mea prezentare video pentru LG Optimus Me P350. Vă recomand să setaţi vizualizarea videoclipului în format 1080p (Full HD) pentru o experienţă optimă. Dacă aveţi diverse întrebări, nu ezitaţi să mi le adresaţi la finalul acestui articol.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=2FUovYetiC8?rel=0]

Şi după ce am fost tras de urechi pe bună dreptate :), am revenit asupra funcţiei de navigare GPS (gratuită) prin Google Maps şi asupra funcţiei de navigare pe internet. Două funcţii foarte importante şi utile pe care un astfel de telefon le oferă.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=E3R3lmuyi4M?rel=0]

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Prezentare video LG Optimus Me P350”

 1. Pai ai putea spune asa:
  Sunt “(al 2-lea prenume, asta daca posezi asa ceva)” de la GabrielUrsan.ro
  PS: Eu sunt aproape singura persoana care o cunosc si are un singur prenume. E o idee de articol:)

  Răspunde
   • Mda! Mi-ai dat sah. Poti spune asa: “Bine ati venit la GabrielUrsan.ro. Astazi va voi prezenta …”….alta metoda de a evita aceasta repetitie suparatoare nu vad.

    Răspunde
    • “Sunt Gabriel si scriu pe GabrielUrsan.ro”? Ideea e ca in videoclipurile de pe YouTube nu are lumea de unde sa stie cine sunt si unde scriu. De asta caut o metoda prin care sa ma si prezint, dar sa si spun unde ma gasesc oamenii pe internet. Iti multumesc ca iti bati capul cu asta la ora asta :)!

    • Daca vrei poti sa editezi clipul si pui intr-un colt un logo al site-ului tau si sub acel logo scrii http://www.gabrieulsan.ro . Un fel de sigla cum au cei de la tv. O alta metoda este ca inainte de a porni acel clip de prezentare sa apara un intro de 10 secunde. Si pui acolo orice vrei tu astfel incat cei ce te urmaresc sa te identifice.

    • Vezi ca acest lucru poate fi facut direct in contul de youtube fara sa te chinui foarte mult. O seara buna sa ai.

 2. Asaaaa…..sa incep cu critica!
  Orice ascultator va fi cel putin uimit de expresia: “Sunt Gabriel Ursan de la GabrielUrsan.ro” .
  Daca spui “procesor de 600Mhz sub capota” suna penibil. Ai “prompter” ?

  Răspunde
  • Probabil ca da pentru ca erau obisnuiti sa spun Gabriel Ursan de la GSMRo.ro, nu :)? Cum ar suna mai bine? Chiar vreau feedback!
   Asa mi-a venit sa zic de procesor, ce sa-i faci :)! Ei “prompter”, de unde :)? Am avut articolul precedent drept sursa de inspiratie si cand mai apareau “pauze in gandire” mai aruncam un ochi pe laptop :). Aproape mereu :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.