Preț Samsung Galaxy S4

După cum vă povesteam și aici, Samsung Galaxy S4 a fost lansat cu surle și trâmbițe în România. Îmi place că departamentul de marketing Samsung își vede de treaba lui și face lucrurile cu entuziasm indiferent ce zic gurile rele.

Între timp, Samsung Galaxy S4 a devenit disponibil destul de repede și pentru achiziție în România. Prețul pentru Samsung Galaxy S4 este de 2.849,99 lei la eMAG. Sunt convins că mai sunt și alte prețuri, dar eu cum sunt și client și afiliat eMAG, m-am rezumat să ofer doar acest preț și link către pagina de produs. Sunt convins că mai sunt și alte magazine online de încredere care oferă un preț bun pentru Samsung Galaxy S4, însă pentru asta există Google și comparatoarele de prețuri :). Eu recomand eMAG mai ales atunci când îți cumperi un produs scump pentru că sunt un magazin online de încredere și oferă de cele mai multe ori servicii de garanție și retur mai bune decât alte magazine concurente. Dar asta e altă discuție care ar putea probabil continua la nesfârșit.

Să vă spun un pic ce părere am eu despre Samsung Galaxy S4. Ei bine, chiar dacă sunt un utilizator înfocat de telefoane Apple din 2011 încoace, trebuie să recunosc că Samsung Galaxy S4 este smartphone-ul cu Android care m-ar pune serios pe gânduri. Poate și noul HTC One, care promite foarte mult, dar faptul că a fost anunțat înaintea lui Samsung Galaxy S4, însă nu e atât de disponibil precum S4, mă face să mă gândesc că cei de la Samsung au deja un punct în plus.

Un bun exemplu de disponibilitate mult întârziată este Nokia Lumia 920. L-au anunțat cu fast, dar a trecut aproape un an până să fie disponibil în România. Potențialul Samsung se vede de la o poștă numai prin simplul fapt că într-un timp foarte scurt l-au anunțat, l-au prezentat, l-au lansat și l-au pus pe piață. Așa ar trebui să se întâmple la toți producătorii dacă vor să aibe șanse reale într-o competiție de acest gen.

Acum că am spus și la ce preț se găsește Samsung Galaxy S4, nu rămâne decât să cântărim serios dacă merită să ne schimbăm telefonul sau nu. E clar, sunt multe de analizat și pentru asta există site-urile de specialitate, însă noul flagship Samsung poate fi o variantă foarte bună pentru mulți dintre noi. Singura problemă ar fi banii, pentru că nu e tocmai o investiție ieftină.

Vă las în compania unor poze cu Samsung Galaxy S4 pe care le-am preluat de pe microsite-ul special creat pentru acest produs.

7 comentarii la „Preț Samsung Galaxy S4”

  1. preturi fara abonament la vodafone 634 euro 2756 lei la orange 599 euro 2604 lei la cosmote o sa fie si mai ieftin

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.