miniPRIX și ofertele de Paști

Sărbătorile de Paști sunt un bun prilej pentru a face cadouri celor dragi, dar și pentru a primi cadouri de la cei dragi. Fie că este vorba despre produse electrice, electronice sau electrocasnice, de îngrijire personală sau de haine și încălțăminte, cadourile de Paști trebuie făcute :).

Tricouri barbati

Dar înainte de asta, hai să rezolvăm o problemă existențială :) care apare pe multe bloguri înaintea acestor sărbători.

Cum e corect? Paște sau Paști?

Ei bine, de câțiva ani încoace se pare că sunt corecte ambele variante, însă inițial varianta corectă era doar Paști, nu Paște. Chiar dacă pare ciudat, așa e. La urma urmei, Sfintele sărbători de Paști sunt niște sărbători cu caracter religios la bază, nu numai cu caracter comercial așa cum le vede toată lumea acum. Așa că, varianta corectă se afla până acum la îndemâna oricui în calendarul Creștin Ortodox, însă varianta Paște era atât de folosită încât inclusiv Biserica a hotărât să valideze și denumirea de Paște ca fiind corectă. Sper să nu mă înșel, dar pentru asta există câmpul de comentarii, nu-i așa :)?

Șă revenim un pic la ofertele de Paști care merită accesate încă de pe acum. Cei mai organizați dintre noi oricum o vor face, pentru că a cumpăra niște lucruri pentru Paști de acum e mai înțelept decât cu o zi, două, înainte. În primul rând e vorba de stocuri și de disponibilitatea acestora. În al doilea rând e vorba și depre buget, pentru că cele mai ieftine produse bune se vor vinde primele. În al treilea rând, dacă îți faci acum cumpărăturile de Paști, îți iei pur și simplu de-o grijă.

Titlul articolul face referire la magazinul online de haine și încălțăminte miniPRIX. Un magazin din care eu mi-am luat de-a lungul vremii diverse lucruri ok. Partea cea mai mișto este că dacă ceva nu îți vine sau nu îți place, poți să faci retur fără probleme, fără alte întrebări sau situații. E chiar plăcut și probabil de asta multă lume alege miniPRIX. A cumpăra haine sau încălțăminte online e o adevărată provocare. Dacă nu-mi vine mărimea comandată, dacă produsul e mai urât în realitate decât în poze etc.? Sunt multe probleme pe care ni le punem atunci când cumpărăm haine online și de aceea miniPRIX este atât de apreciat, pentru că are o politică foarte simplă și ușoară de retururi.

Un alt avantaj competitiv a magazinului miniPRIX îl reprezintă prețurile foarte mici la haine sau la încălțăminte. Gândește-te că poți face cu 200 – 300 lei cadouri de Paști la toată familia. Hai să vă arăt lista mea de dorințe.

Pantofi

Pantofi miniPRIX

Pantofii de mai sus îmi plac pentru că pot fi purtați la orice tip de ținută. În plus, pentru că nu au șiret, sunt mult mai ușor de încălțat. Și costă doar 79 lei.

Teniși

Tenesi miniPRIX

Această pereche de teniși, negri, simpli, pot fi un cadou ideal deoarece sunt foarte ieftini (39 lei) și foarte practici. În plus, simplitatea e cel mai la modă.

Tricou cu mânecă lungă

Tricou cu maneca lunga miniPRIX

Acest tricou cu mânecă lungă se potrivește la mai multe ținute, indiferent că vei alege să porți o pereche de blugi împreună cu o pereche de pantofi sport sau chiar pantofi smart casual. A … și e doar 9 lei.

Tricou cu mânecă scurtă

Tricou cu maneca scurta miniPRIX

Iată un tricou similar cu cel de mai sus, dar de data asta cu mânecă scurtă. Și costă tot 9 lei.

Sacou casual

Sacou casul miniPRIX

Și pentru că e la modă și mai am deja un sacou similar care îmi place, mi-aș dori încă un sacou ca cel de mai sus. Iar prețul de 79 lei mi se pare iarăși un preț accesibil.

Poate am inspirat pe cineva cu exemplele de mai sus. Nu știu dacă mi le voi cumpăra pe toate, însă mă gândesc serios la pantofi și la sacou.

Spor la cumpărat cadouri pentru Paști! Tot ce mai trebuie acum sunt banii :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.