Samsung Galaxy S4 rezistent zgarieturi

Ecranul lui Samsung Galaxy S4 este rezistent la zgârieturi

Nici bine nu am publicat un articol despre prețul lui Samsung Galaxy S4, că am dat peste un videoclip în care telefonul este pus la grea încercare :). Și cum nu se potrivea subiectul, ca să pun ambele informații în cadrul aceluiași articol, am hotărât să public un articol foarte scurt, dar separat, unde să puteți vedea cât de rezistent este Samsung Galaxy S4 la zgârieturi.

Ecranul smartphone-ului Samsung Galaxy S4 este protejat de cea mai nouă versiune de sticlă Gorilla, respectiv Gorilla Glass 3. Despre Gorilla Glass 3 se spune că e de trei ori mai rezistentă decât generația anterioară, însă acest lucru s-a afirmat doar în teorie.

De aceea, cineva s-a hotărât să testeze și în practică rezistența acestei sticle. Este vorba despre Szabolcs Ignacz, un român care face parte din echipa Samsung Mobilers. Și ca să vadă exact cât de rezistent este Samsung Galaxy S4 la zgârieturi, a încercat să zgârie ecranul cu diverse modele de cuțite, chei sau monezi.

Cum s-a comportat Samsung Galaxy S4 la testul zgârieturilor? Vedeți în scurtul videoclip de mai jos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DOW_IuZQ-5E?rel=0]

Ce părere aveți?

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

10 Comments

 • ii cam timid omu’… se putea mai bine… eu reusesc sigur sa-l zgarii :)

 • Era pe Orange omul?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 25/04/2013

   N-am fost atent la acest aspect, dar tot ce e posibil, având în vedere că omul e din România.

 • Lexus

  Reply Reply 27/04/2013

  mie mi s-a parut un fake testul lui…pur si implu mi-a lasat impresia ca ii este frica sa nu zgarie ecranul… cel mai bine se vede cand incerca sa-l zgarie cu cutitul „zimtat”

 • ionik

  Reply Reply 08/05/2013

  Propun sa mi-l dea mie sa incerc :d

Leave A Response

* Denotes Required Field