Ecranul lui Samsung Galaxy S4 este rezistent la zgârieturi

Nici bine nu am publicat un articol despre prețul lui Samsung Galaxy S4, că am dat peste un videoclip în care telefonul este pus la grea încercare :). Și cum nu se potrivea subiectul, ca să pun ambele informații în cadrul aceluiași articol, am hotărât să public un articol foarte scurt, dar separat, unde să puteți vedea cât de rezistent este Samsung Galaxy S4 la zgârieturi.

Ecranul smartphone-ului Samsung Galaxy S4 este protejat de cea mai nouă versiune de sticlă Gorilla, respectiv Gorilla Glass 3. Despre Gorilla Glass 3 se spune că e de trei ori mai rezistentă decât generația anterioară, însă acest lucru s-a afirmat doar în teorie.

De aceea, cineva s-a hotărât să testeze și în practică rezistența acestei sticle. Este vorba despre Szabolcs Ignacz, un român care face parte din echipa Samsung Mobilers. Și ca să vadă exact cât de rezistent este Samsung Galaxy S4 la zgârieturi, a încercat să zgârie ecranul cu diverse modele de cuțite, chei sau monezi.

Cum s-a comportat Samsung Galaxy S4 la testul zgârieturilor? Vedeți în scurtul videoclip de mai jos.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DOW_IuZQ-5E?rel=0]

Ce părere aveți?

10 comentarii la „Ecranul lui Samsung Galaxy S4 este rezistent la zgârieturi”

  1. mie mi s-a parut un fake testul lui…pur si implu mi-a lasat impresia ca ii este frica sa nu zgarie ecranul… cel mai bine se vede cand incerca sa-l zgarie cu cutitul „zimtat”

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.