Portofel cu Apple AirTag în care să încapă buletinul românesc

Caut de ceva vreme un portofel cu AirTag încorporat în care să încapă cartea de identitate românească, sau mai pe scurt, buletinul. Pe eMAG există doar oferte precum acestea și nimeni nu răspunde dacă încape buletinul sau nu, dar după dimensiuni nu cred.

Portofel Apple AirTag mic și drăguț

Așa că am început să caut un portofel cu AirTag pe tradiționalul AliExpress. Inițial era plin de oferte precum aceasta. Adică un portofel mic și drăguț, care are și protecție RFID (ca să nu-ți fure hoții bani de pe card în concediu). Dar nu încape buletinul în el.

Portofel AirTag 2
Portofel AirTag 1
Portofel AirTag 3
Portofel AirTag 4

Portofel AirTag în care credeam că încape buletinul

După căutări îndelungi am căutat și comandat portofelul ăsta cu Apple AirTag în care credeam că încape și buletinul. Cred că prețul prea mic și faptul că deja pe AliExpress majoritatea portofelelor cu AirTag arătau la fel, m-a făcut să nu mă uit la dimensiuni.

Nu numai că nu încape buletinul în el, dar portofelul e construit special pentru americani. În sensul că încap doar dolari. Euro sau leii au bancnote prea înalte și nu încap în el, așa că acest portofel este complet useless. L-am dat ca exemplu de așa nu.

Ce soluție de portofel cu Apple AirTag am găsit până la urmă

Am găsit o soluție de compromis, pentru că nu am găsit încă portofelul cu AirTag și RFID în care să încapă și o carte de identitate românească. Este vorba despre un suport de AirTag de forma și dimensiunea unui card, suport în care bagi AirTag-ul. Așa arată.

Suport card AirTag 1
Suport card AirTag 2
Suport card AirTag 3
Suport card AirTag 4

Nu este soluția perfectă, pentru că forma AirTag-ului nu este pur și simplu la fel de slim ca forma unui card bancar, dar este acceptabil. Abia aștept să trecem și noi peste tot în România la cărțile de identitate în format mic, ca să nu mai umblăm cu paleta după noi.

Ce este Apple AirTag

Apple AirTag

Dacă ai ajuns să citești acest articol și nu știi exact ce este acela un Apple AirTag nu e niciun fel de problemă, pentru că toți învățăm lucruri noi. Apple AirTag este un dispozitiv de localizare de formă circulară care funcționează cu dispozitivele Apple.

Un apple AirTag poate fi atașat la chei, la genți, la bagaje, la portofel, la bicicletă sau chiar la zgarda animalului de companie. Scopul este să poți localiza pe GPS, dar și în interiorul clădirilor, unde se află respectivul AirTag, astfel încât să poți găsi obiectul pierdut.

Deși sunt genul de persoană care nu își pierde sau nu își uită lucrurile, tocmai pentru că vreau să rămână astfel :), mi-am comandat un set de 4 AirTag-uri de aici de pe eMAG, deoarece la set sunt mai ieftine decât la bucată.

Concluzie portofel cu AirTag în care să încapă cartea de identitate

Momentan nu am găsit ceva care să-mi satisfacă complet nevoia de portofel cu Apple AirTag în care să-mi încapă și buletinul românesc, dar să fie și cât de cât mic și să mai aibă și protecție RFID. Așa că te rog să-mi lași un comentariu cu un link dacă ai vreo soluție :)

Mulțumesc anticipat!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

5 comentarii la „Portofel cu Apple AirTag în care să încapă buletinul românesc”

    • Am unul din acesta și îl folosesc când plec în afara țării pentru că are RFID. Ca să răspund la întrebare, da, cam asta ar fi dimensiunea ok ca să încapă și un buletin.

      Răspunde
  1. Nu-i cam dolofan cu AirTag-ul adăugat? Nu știu alții cum sunt dar eu de când mi-am pierdut portofelul din buzunarul de la spate acum îl port doar în față și dacă nu-i suficient de slim, fie port fustiță sau pantaloni extra-largi, fie accept să creadă lumea că am o tumoră în zonă sau o pereche de c*** în plus.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.