Pentru Marius Manolache, înaltul

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.roDespre Marius Manolache s-au scris multe. Mai multe decât ar fi meritat să se scrie. Știți voi, e înaltul demnitar PSD care nu se compară cu oamenii normali.

Am trecut peste asta, ok, nu se mai face vâlvă. Nu știu de ce, dar, insert here text gen plm. Împreună cu niște prieteni am hotărât o ordonanță de urgență pentru el de tipul ”spânzurătoarea”.

Știți voi, jocul ăla în care trebuie să ghicești litere. Și acum începe jocul, eu nu scriu nimic în plus. Completați voi spațiile punctate care merită literele voastre. Dacă sunteți din Galați sigur o știți pe asta. Dar nu vreau să stric jocul. Să înceapă.

Domnule? Marius Manolache, cetățenii vor dezlega acest puzzle și îți vor ura probabil:

MUL_Ă MU__ CU CÂC_T DIRE_C_ DE L_ COMB__AT

Completați spațiile lipsă cu litere. Aveți doar 3 încercări.

Nu de altceva, dar nu știu dacă ați prins-o pe asta.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Pentru Marius Manolache, înaltul”

  1. Este bine ca mai aveti totusi combinat!.La noi la Hunedoara din 18000 de angajati ai combinatului in 1990 au mai ramas cam 600!.Au disparut meserii ca furnalist,cocsar,aglomeratorist.Cat despre politicieni eu cred ca injuriile nu ii mai ating sunt imunizati!.Ar trebui un tratament asa cum au administrat minerii in Bucuresti acum 25 de ani mai contondent !.Dupa aceea o sa se gandeasca de doua ori ce voteaza si ce vorbeste>

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend