Pentru Marius Manolache, înaltul


Despre Marius Manolache s-au scris multe. Mai multe decât ar fi meritat să se scrie. Știți voi, e înaltul demnitar PSD care nu se compară cu oamenii normali.

Am trecut peste asta, ok, nu se mai face vâlvă. Nu știu de ce, dar, insert here text gen plm. Împreună cu niște prieteni am hotărât o ordonanță de urgență pentru el de tipul ”spânzurătoarea”.

Știți voi, jocul ăla în care trebuie să ghicești litere. Și acum începe jocul, eu nu scriu nimic în plus. Completați voi spațiile punctate care merită literele voastre. Dacă sunteți din Galați sigur o știți pe asta. Dar nu vreau să stric jocul. Să înceapă.

Domnule? Marius Manolache, cetățenii vor dezlega acest puzzle și îți vor ura probabil:

MUL_Ă MU__ CU CÂC_T DIRE_C_ DE L_ COMB__AT

Completați spațiile lipsă cu litere. Aveți doar 3 încercări.

Nu de altceva, dar nu știu dacă ați prins-o pe asta.

5 comentarii la „Pentru Marius Manolache, înaltul”

  1. Este bine ca mai aveti totusi combinat!.La noi la Hunedoara din 18000 de angajati ai combinatului in 1990 au mai ramas cam 600!.Au disparut meserii ca furnalist,cocsar,aglomeratorist.Cat despre politicieni eu cred ca injuriile nu ii mai ating sunt imunizati!.Ar trebui un tratament asa cum au administrat minerii in Bucuresti acum 25 de ani mai contondent !.Dupa aceea o sa se gandeasca de doua ori ce voteaza si ce vorbeste>

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.