Hai să vă spun o melodie de la Randi

👋 Hey, am scris o 📖 carte de dezvoltare personală ”altfel”. Aruncă un ochi aici 👉 dcnu.roVisători. Probabil voi fi urât de toată puștimea sau de toate sufletele curate care iubesc această piesă. Dar trec acest articol la dezvoltare personală. Pentru că nu e bine să te iei după ce spune Randi acolo. E ok să fii visător. Și eu sunt. Dar nu e bine să fii visător în condiții de propagandă :) Cum ar fi să ai puținul și puținul să-ți ajungă? Nu mă schimba. Sunt versuri de looser care vi se întipăresc în cap. Nu vrem puțin. Nu vrem să nu ne schimbăm. Vrem mult. Vrem să ne schimbăm ca să avem mai mult. Ok? Pentru că obiectivele mari nasc vise și mai mari. Iar schimbarea naște evoluție. Și cam atât. Nu interpretați piesa greșit. Să nu vi se întipărească chestiile alea în cap ca zonă de confort. În rest, linia melodică îmi place. Nu știu dacă e ok sau nu. Nu mă pricep. După cum vedeți, nu m-am referit la muzica lui Randi. Dar hai să ne gândim ce versuri trimitem la mase. Pentru că masele… construiesc o țară. Țara asta.


⚠️ Cauți altceva? Ai 90% din tot ceea ce probabil cauți aici 👉 dcnu.ro/poatenuintri

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Un comentariu la „Hai să vă spun o melodie de la Randi”

  1. da ai dreptate. pt ca daca te inveti cu putin ajungi sa nu iti mai doresti mai mult decat cat iti ajunge sa traiesti la limita si implicit fara vise si fara sa realizezi ceva, bine spus si punctat, bv gabriel si ai dreptate.

    Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend