Visator

Hai să vă spun o melodie de la Randi


Visători. Probabil voi fi urât de toată puștimea sau de toate sufletele curate care iubesc această piesă. Dar trec acest articol la dezvoltare personală. Pentru că nu e bine să te iei după ce spune Randi acolo. E ok să fii visător. Și eu sunt. Dar nu e bine să fii visător în condiții de propagandă :) Cum ar fi să ai puținul și puținul să-ți ajungă? Nu mă schimba. Sunt versuri de looser care vi se întipăresc în cap. Nu vrem puțin. Nu vrem să nu ne schimbăm. Vrem mult. Vrem să ne schimbăm ca să avem mai mult. Ok? Pentru că obiectivele mari nasc vise și mai mari. Iar schimbarea naște evoluție. Și cam atât. Nu interpretați piesa greșit. Să nu vi se întipărească chestiile alea în cap ca zonă de confort. În rest, linia melodică îmi place. Nu știu dacă e ok sau nu. Nu mă pricep. După cum vedeți, nu m-am referit la muzica lui Randi. Dar hai să ne gândim ce versuri trimitem la mase. Pentru că masele… construiesc o țară. Țara asta.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

1 Comment

  • Valentin

    Reply Reply 20/06/2015

    da ai dreptate. pt ca daca te inveti cu putin ajungi sa nu iti mai doresti mai mult decat cat iti ajunge sa traiesti la limita si implicit fara vise si fara sa realizezi ceva, bine spus si punctat, bv gabriel si ai dreptate.

Leave A Response

* Denotes Required Field