Ce înseamnă b2b, h2h sau p2p?

Unii zic că b2b înseamnă business to business. Eu îl văd mai degrabă ca bere la bere. Alții zic că h2h e un trend nou și înseamnă human to human. Eu îl văd tot halbă la halbă. Iar alții zic că p2p înseamnă people to people, mai nou. Chestie dincolo de b2b sau de și mai noul h2h. Nu, p2p înseamnă tot pahar la pahar. Pentru că pur și simplu așa funcționează americăsnismele astea la noi. Nu vă amăgiți, nu se aplică doar la Vaslui. Veți să vă traduc și M&M? :)

5 comentarii la „Ce înseamnă b2b, h2h sau p2p?”

  • Eu doar făceam o glumă. Care nu prea mi-a ieșit, se pare. Pe Facebook văd că s-au atacat destul de mulți. Nu văd de ce. b2b tot bere la bere înseamnă, că așa se face un business to business de succes în ziua de azi :)

   Răspunde
 1. Interesanta chestie….probabil ai ramas fara subiecte de scris. :).Sau cel mai probabil te-ai gandit sa atingi majoritatea corporatiilor si companiilor adevarate care chiar au specialisti pe domeniu marketing si PR :) Nu vrei sa ne traduci si PR?

  Răspunde
  • Haide bre, era o glumă. Care văd că nu prea mi-a ieșit. Cât despre ironia de la final… stai liniștit că știu și eu că nu sunt un om bun de marketing și PR. Na` PR = Pahare Reci :)

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.