Ce înseamnă b2b, h2h sau p2p?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Unii zic că b2b înseamnă business to business. Eu îl văd mai degrabă ca bere la bere. Alții zic că h2h e un trend nou și înseamnă human to human. Eu îl văd tot halbă la halbă. Iar alții zic că p2p înseamnă people to people, mai nou. Chestie dincolo de b2b sau de și mai noul h2h. Nu, p2p înseamnă tot pahar la pahar. Pentru că pur și simplu așa funcționează americăsnismele astea la noi. Nu vă amăgiți, nu se aplică doar la Vaslui. Veți să vă traduc și M&M? :)

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

5 comentarii la „Ce înseamnă b2b, h2h sau p2p?”

 1. Interesanta chestie….probabil ai ramas fara subiecte de scris. :).Sau cel mai probabil te-ai gandit sa atingi majoritatea corporatiilor si companiilor adevarate care chiar au specialisti pe domeniu marketing si PR :) Nu vrei sa ne traduci si PR?

  Răspunde
  • Haide bre, era o glumă. Care văd că nu prea mi-a ieșit. Cât despre ironia de la final… stai liniștit că știu și eu că nu sunt un om bun de marketing și PR. Na` PR = Pahare Reci :)

   Răspunde
  • Eu doar făceam o glumă. Care nu prea mi-a ieșit, se pare. Pe Facebook văd că s-au atacat destul de mulți. Nu văd de ce. b2b tot bere la bere înseamnă, că așa se face un business to business de succes în ziua de azi :)

   Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend