Ce inseamna b2b

Ce înseamnă b2b, h2h sau p2p?

Unii zic că b2b înseamnă business to business. Eu îl văd mai degrabă ca bere la bere. Alții zic că h2h e un trend nou și înseamnă human to human. Eu îl văd tot halbă la halbă. Iar alții zic că p2p înseamnă people to people, mai nou. Chestie dincolo de b2b sau de și mai noul h2h. Nu, p2p înseamnă tot pahar la pahar. Pentru că pur și simplu așa funcționează americăsnismele astea la noi. Nu vă amăgiți, nu se aplică doar la Vaslui. Veți să vă traduc și M&M? :)

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

5 Comments

 • Bucur

  Reply Reply 20/06/2015

  Dupa asa traduceri frumoase nu trebuie sa te opresti, spune si pe ultima :))) e musai…

 • Terminator

  Reply Reply 20/06/2015

  Interesanta chestie….probabil ai ramas fara subiecte de scris. :).Sau cel mai probabil te-ai gandit sa atingi majoritatea corporatiilor si companiilor adevarate care chiar au specialisti pe domeniu marketing si PR :) Nu vrei sa ne traduci si PR?

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/06/2015

   Haide bre, era o glumă. Care văd că nu prea mi-a ieșit. Cât despre ironia de la final… stai liniștit că știu și eu că nu sunt un om bun de marketing și PR. Na` PR = Pahare Reci :)

 • Coffee

  Reply Reply 20/06/2015

  Nici eu nu vad rostul abrevierilor astea. Le utilizează cei care vor sa aiba facil un aer profesional.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 22/06/2015

   Eu doar făceam o glumă. Care nu prea mi-a ieșit, se pare. Pe Facebook văd că s-au atacat destul de mulți. Nu văd de ce. b2b tot bere la bere înseamnă, că așa se face un business to business de succes în ziua de azi :)

Leave A Response

* Denotes Required Field