Pe mine mă mai interesează şi ZeList

De când a apărut cuvântul “mainstream” în vocabularul nostru, se pare că ZeList a fost catalogat aşa de unii bloggeri :). Totuşi, eu mă mai uit destul de des pe diverse clasamente ca să ştiu cum îmi sunt răsplătite eforturile, iar ZeList e unul dintre acele clasamente.

Ştiu că poziţia în ZeList e destul de “volatilă” şi că se poate schimba semnificativ de la o joi la alta, însă astăzi când am verificat poziţia blogului GabrielUrsan.ro în ZeList, m-am trezit cu cea mai bună clasare din toate timpurile. Şi asta fără să mă gândesc vreun pic la cum aş putea obţine o poziţie mai bună.

Competitivitatea şi clasamentele sunt aspecte de care nu vrem să vorbim, dar nici nu vrem să fugim. Şi ne place când suntem bine văzuţi. Ar fi ciudat să nu recunoaştem asta măcar în adâncul sufletului nostru.

Drept urmare, am decis să afişez widgetul ZeList la mine pe blog, chiar dacă unii vor găsi suficiente argumente să n-o fac. Cu ocazia sărbătoririi locului 311 în topul ZeList, am s-o fac :).

Nu este exclus să n-o mai fac după, indiferent de poziţie. GabrielUrsan.ro este un blog care ţine cont de feedback şi de design (fie el minimalist). Dacă mai mulţi (care contează) îmi spun că sunt beat, eu mă duc să mă culc. Şi asta nu pentru că sunt slab (păcătuiesc şi pe la KFC :)), ci pentru că îmi pasă.

Şi tot cu ocazia acestui eveniment am să vă arăt prin graficul de mai jos vechimea reală a blogului GabrielUrsan.ro. Păcat că nu mi-am dat seama să fac acest lucru când am fost dur contestat în concursul online unde am câştigat acest frumos Samsung Smart TV.

GabrielUrsan.ro ZeList

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Pe mine mă mai interesează şi ZeList”

  1. Cea mai buna clasare a mea in ZaToP a fost luna trecuta in 8 ianuarie 2013 – pozitia 292.
    Din 3 iulie sunt sub 1000 dar in general oscilez in jurul valorii de 500

    Răspunde
  2. sincer nu cred ca e de interes Zelist… adica nu stiu, nu cred ca am fost contactat niciodata datorita lui si am fost si in top 100 :D, mie nu-mi pasa de ce se petrece acolo. Cred ca multi bloggeri au si uitat de el, n-am mai verificat pozitia acolo de luni de zile.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.