Cadouri de dragoste de la FunGift.ro

În perioada asta, oamenii calculaţi se gândesc deja la ce cadou să facă persoanei iubite de Valentine`s Day sau de Dragobete (depinde fiecare ce sărbătoreşte).

Şi pentru că internetul este locul din care mulţi dintre noi cumpărăm de la cadouri până la Pampers pentru copil, merită să luam în calcul oferta unor magazine online şi pentru cadourile de ziua îndrăgostiţilor. După cum v-aţi dat seama şi din titlul articolului, am să vă atrag atenţia asupra magazinului Fungift.

Nu vă imaginaţi că în acest magazin online se vând numai cadouri de Valentine`s Day. Se comercializează tot felul de cadouri, însă dacă tot e perioada, am să vă direcţionez către categoria care vă poate ajuta cu nişte idei de cadouri. Clătiţi-vă ochii şi inspiraţi-vă, că preţurile sunt după fiecare buget. De la mici prostioare care ar putea fi foarte apreciate de câtre persoana iubită, până la cadouri mai serioase care necesită la rândul lor un buget mai serios.

Cadouri Valentines DayŞi chiar dacă se vede de la o poştă că e un articol în care eu promovez un magazin online, n-am să vă dau acum link către secţiunea de cadouri pentru femei că ăsta ar fi un fel de clişeu :). Am să vă dau link către secţiunea de cadouri pentru bărbaţi, ca să le arătăm femeilor noastre iubite de unde pot să ne cumpere o mică prostioară care să ne placă.

Cu siguranţă ce găsesc pe Fungift e mai ok pentru noi decât o pereche de şosete, de papuci de casă, de chiloţi, un maio sau un pulover sobru.

Adică chestii pe care ne-am săturat să le primim de obicei cu zâmbetul pe buze doar de dragul că le-am primit. Să mi se facă mie cadou un MacBook Pro de 13 inchi cu Retina Display de Valentine`s Day şi să vedeţi atuncea zâmbet :D!

Şi bărăbaţilor le plac suprizele cu ocazii de genul ăsta. Le place să ştie ţi-ai bătut capul să le găseşti un cadou pe plac şi că nu ai luat ceva doar de dragul de a o face. Bine, eu vorbesc din punctul meu de vedere , însă cu siguranţă se vor mai identifica şi alţi bărbaţi cu cele spuse de mine.

În plus, la cadourile de Sf. Valentin ai livrare gratuită între 1 Februarie – 13 Februarie, în oraşele de reşedinţă Fan Curier. Adică acolo unde livrează Fan Courier fără să solicite kilometri suplimentari la plată. Asta e o treabă destul de bună şi credeţi-mă că ştiu cu ce se mănâncă parteneriatul cu o firmă de curierat. Transportul gratit la orice comandă, indiferent de valoare, e un lucru de care trebuie profitat rapid.

Iată şi 3 cadouri care mie cred că mi-ar plăcea să le primesc, chiar dacă nu sunt deloc scumpe.

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.