Pantofii Lacoste oferă un stil șic și sportiv în același timp

Știm cu toții despre brandul Lacoste, acel crocodil simpatic care anunță că avem gusturi în materie încălțăminte, dar știai că poți avea un stil șic și în același timp sportiv purtând pantofii lor?

Dragi prieteni, luăm o scurtă pauză publicitară cum se zice la TV, ca să vorbim un pic despre stil și încălțăminte mai exact.

Dacă ai tot citit articolele mele și ai văzut vlogurile publicate de mine, eu îndemn deseori la cumpătare și la alegerea atentă a lucrurilor pe care ți le cumperi. De altfel, de curând am publicat pe vlog un episod în care am oferit 22 de metode de a face economii.

Culmea, unul dintre sfaturile de a economisi bani este să-ți cumperi lucruri mai scumpe.

Paradoxal? Nu. Inteligent.

O pereche de pantofi bună este mai ieftină

Pantofi Lacoste Pret

O pereche de pantofi bună, precum ar fi pantofii Lacoste, chiar dacă aparent costă mai mult (deși dacă vei compara cu niște pantofi no-name diferența nu e deloc mare), sunt de calitate superioară.

Iar o pereche de pantofi de calitate superioară este fabricată din materiale superioare, este mai bine îmbinată, mai bine lipită sau cusută și mai bine testată la utilizarea pe termen lung.

Și asta înseamnă dragi prieteni, că…

O pereche de pantofi Lacoste bună te ține mai mult

Și nu neapărat pantofi Lacoste, dar pentru că așa a început titlul acestui articol, continui cu acest brand. Niște pantofi buni și de calitate sunt mai rezistenți în timp și își păstrează aspectul nou și rezistent mai multă vreme.

Asta înseamnă că nu vei fi nevoit sau nevoită să cumperi pantofi noi foarte des. Bine, tu poți să cumperi pantofi noi foarte des și din considerentul numit fashion în încălțăminte, dar aici eu nu prea mă încadrez ca să pot să mă dau ca exemplu.

Pantofi Karl Lagerfeld

Poți însă să arunci o privire pe o pereche de pantofi Karl Lagerfeld aici: https://www.epantofi.ro/karl_lagerfeld.html Cu siguranță vei găsi multe perechi de pantofi la modă, originali și la prețuri bune.

Pantofi sportivi cu aspect șic

După cum spuneam, dacă ești în căutarea unor pantofi sportivi în care să te simți lejer pe parcursul zilei, dar în același timp să-i poți asorta la o ținută smart casual, o pereche de pantofi Lacoste s-ar putea să fie alegerea ideală.

Prețul unei perechi de pantofi Lacoste variază în jurul sumei de 300 lei, dar poți găsi și modele mai ieftine de pantofi Lacoste la ofertă sau modele mai scumpe ce au un design sau un proces de producție îmbunătățit.

Am lăsat niște linkuri în acest articol către un magazin online de pantofi de unde poți cumpăra pantofi Lacoste. Îți recomand să arunci o privire.

Tu ce cauți atunci când vrei să-ți cumperi pantofi?

P.S.: Încă ceva. Brandurile cunoscute folosesc un proces de producție mai sustenabil. Adică implică reciclarea în procesul de producție și își reduc amprenta de carbon atunci când fabrică și transportă pantofi. Așa că alegerea unu brand mai bun de pantofi nu implică doar o calitate superioară de care te vei bucura, dar va fi și o alegere mai responsabilă față de mediu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.