Cum se plasează o comandă în showroom-ul SAVICKI pentru verighete sau alte bijuterii

Eu personal am cumpărat diamante o singură dată în viață și cred că data viitoare o voi face dintr-un magazin online de bijuterii. Am să-ți spun și de ce.

Atunci când cauți un inel cu diamante sau o bijuterie cu diamante, ai mai multe opțiuni de preț pentru că sunt mai multe game. Spre exemplu, dacă vrei un inel cu diamante foarte subțire și finuț așa cum i-am cumpărat eu soției cadou de ziua ei acum un an, nu te costă prea mult.

Dar dacă vrei o pereche de cercei cu diamante sau un inel cu diamante ceva mai mare, toată treaba asta s-ar putea să-ți scoată mai mulți bani din buzunar. Și ca să nu te perinzi prin mai multe magazine fizice de bijuterii, îți recomand un magazin online de bijuterii.

De ce? Păi știi cum e în melodia aia a lui Spike? ”M-am dus la Luis Vuiton să-mi iau un compleu, M-am uitat la preț, dar n-aveau numărul meu” :) Cam așa m-am simțit eu la un moment dat când am căuta să cumpăr bijuterii cu diamante. Nu prea știam prețuri.

Așa că dacă ești în căutare de inele de logodnă cu sau fără diamante (depinde de bugetul tău), este bine să te documentezi și să arunci un ochi pe un magazin online specializat. Și cu această ocazie luăm o scurtă pauză publicitară pentru a vorbi despre SAVICKI.

Echipa Savicki

Cum comanzi online din showroom-ul SAVICKI

  1. În primul rând, intri pe secțiunea care te interesează și alegi un model de bijuterie, de inel de logodnă sau de verighete.
  2. Dacă nu ești sigur de dimensiunea degetelor, poți comanda gratuit cercuri de măsurare a acestora. Ai aici detalii despre asta.
  3. Selectezi mărimea bijuteriei (dacă este vorba despre un inel cu diamante de logodnă sau despre verighete) și alte detalii.
  4. Prin alte detalii mă refer la faptul că uneori poți selecta tipul de aur, câte K are, felul cum dorești împachetarea sau dacă dorești gravare.
  5. Adaugi bijuteria în coș și înainte de a continua poți alege diverse opțiuni precum tipul de cutie în care să fie ambalat inelul.
  6. Introduci datele personale pentru facturare (se poate și pe firmă), datele de livrare și modalitatea de plată, la fel ca la orice comandă online.
  7. Verifici rezumatul comenzii și plasezi comanda. În funcție de ce ai ales, poți primi bijuteria comandată între 5 și 15 zile din acel moment.

Am detaliat pe pași pentru că am vrut să fiu mai descriptiv. În realitate este mult mai ușor procesul de comandă online de bijuterii pentru că este la fel ca la orice comandă online de produse. Plus că ai asistență pe chat în timp real.

Alege diamante din țări fără conflicte

Inele de logodna

După cum probabil știi, de-a lungul vremurilor diamantele nu au avut parte de vreo reputație prea bună pentru că s-a vărsat mult sânge pentru extragerea lor.

De aceea, în anul 2002, Elveția, UE și alte 36 de țări au convenit oficial să combată vânzarea diamantelor din regiunile aflate în conflict și au stabilit „Declarația Interlaken”.

În acest fel, participanții s-au angajat să respecte „Kimberley Process Certification Scheme” care guvernează sistemul de certificare pentru comerțul cu diamante brute.

Prin urmare, atunci când alegi să cumperi bijuterii cu diamante dintr-un magazin de bijuterii precum SAVICKI, adică cel prezentat în acest articol, ești sigur că vei face o alegere responsabilă.

Concluzie

Cam asta am avut să-ți povestesc în acest articol al cărui obiectiv a fost să-ți explic cum se plasează o comandă în showroom-ul SAVICKI.

În rest, dacă ai ajuns pe acest material căutând inele de logodnă sau verighete, nu pot decât să-âi urez casă de piatră și căsnicie fericită!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.