Ajutor refugiați Ucraina în Galați

Update: Toți cei care vor să ofere sprijin pentru cetățenii ucrainieni veniți în Galați (masă, cazare, alimente de bază, apă, transport) pot suna la 0236460055 sau la 0790288000 sau pot trimite un email la umanitar@prefecturagalati.ro astfel încât resursele să fie distribuite eficient.

Din teren vă spun, că în anumite locații este supra stoc de provizii și trebuie să ne organizăm astfel încât să ajungă echilibrat la toți refugiații și să nu se irosească nimic.

Noi suntem din Galați și astăzi pot să vă spun că nu am văzut mai multă unitate și omenie până acum.

Fiecare Gălățean bun cu “G” mare a făcut ce a putut pentru refugiații din Ucraina. Și nu se va opri nimic aici. Continuăm să ajutăm cum putem.

Am primit nenumărate mesaje și dorințe de ajutor. Sunt o grămadă de oameni care vor să ajute și mă înclin în fața lor 🤗..

Am întâlnit astăzi familii de ucrainieni, oameni la fel ca noi cu o viață decentă, care au fost nevoiți să fugă din calea războiului.

Nu e ușor să vezi asta, însă e cât se poate de real și actual.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și unitate.

Ăsta e doar începutul.

Continuăm să ne implicăm fiecare cu ce putem și invit pe toți prietenii mei să facă la fel. Pentru că o mână care ajută cu câtuși de puțin, e mai bună decât o gură care vorbește mult.

Ideea e să îi înțelegem pe oameni că unii dintre ei sunt sceptici, sunt speriați, sunt obosiți, nu știu engleză sau română și nu au încredere în mai nimeni (unele grupuri sunt doar femei și copii – e normal să nu se urce în mașină la oricine vrea să le ajute).

Oamenii de pretutindeni trebuie să știe că frica nu împiedică moartea. Frica împiedică viața.

P.S.: Puteți aduce ajutoare în centrul de pe Str. Traian vis a vis de starea civilă Galați, la Art Therapy Center, iar pentru mâncare vă rog să luați legătura cu Dana Hâncu. Se centralizează discuții și pe grupul Vă ajutăm din Galați.

Dacă nu se încarcă video, apasă aici. Video din data de 26 februarie 2022.

Dacă nu se încarcă video, apasă aici. Video din data de 26 februarie 2022.

2 comentarii la „Ajutor refugiați Ucraina în Galați”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.