Oraşul de pe mare

Freedom Ship este un concept interesant de oraş pe mare, nu numai de navă maritimă uriaşă.

Imaginează-ţi un spaţiu imens pe mare, unde ai trăi alături de comunitate, exect cum se întâmplă şi în acest moment. Freedom Ship a fost gândită pentru a oferi multe oportunităţi locatarilor. De la spaţii largi de plimbare şi recreere, până la spaţii de distracţie şi un mall internaţional duty-free.

Freedom Ship ar avea în conceptul creatorilor săi o lungime de 1.371,6 m, o lăţime de 228.6 m şi o înălţime de 106.68 m. Aceste dimensiuni ar face Freedom Ship de 4 ori mai lungă decât Queen Mary.

După cum spuneam, designul presupune un oraş mobil modern şi luxos, cu o zonă de 518,16 Km pătraţi destinaţi companiilor care doresc să-şi expună acolo afacerile, produsele sau serviciile. Freddom Ship nu îşi propune să fie un vas de croazieră. Îşi propune să fie un loc în care oamenii să trăiască exact ca într-un oraş. Un oraş care ar încercui în continuu pământul, trecând prin cele mai importante şi frumoase zone.

Freedom Ship

Toate detaliile despre oraşul de pe mare le găsiţi pe pagina oficială Freedom Ship, de unde puteţi afla mult mai multe chestii interesante decât v-am povestit eu succint în acest articol.

Ce părere aveţi de concept :)?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.