Dau o licencenţă BitDefender Total Security 2013

Am o licenţă BitDefender Total Security 2013 pe care o pot oferi dacă aveţi blog şi participaţi la un scurt concurs online.

BitDefender Total Security 2013 oferă atât facilităţile BitDefender Antivirus Plus 2013, cât şi facilităţile BitDefender Internet Security 2013. La un loc. O astfel de licenţă pe 1 an costă vreo 260 lei.

Ca să intri în cursa pentru obţinerea acestei licenţe BitDefender Total Security 2013 trebuie să urmezi 3 paşi simpli.

  1. Scrie un articol de minimun 250 de cuvinte pe blogul tău unde să adaugi un link către GabrielUrsan.ro. Tema articolului e la libera voastră alegere, dar prefer să rămânem în zona de tehnologie/antiviruşi/securitate online.
  2. Dă un big like :) paginii de Facebook a blogului GabrielUrsan.ro. Aici. Dacă ai dat deja, scrie articolul la tine pe blog și mergi la punctul 3.
  3. Abonează-te la newsletter-ul GabrielUrsan.ro. Aici. Dacă ai făcut şi asta, scrie articolul cu link către GabrielUrsan.ro la tine pe blog.
  4. Lasă un comentariu la acest articol cu linkul către postul cu care participi.

Cum se aleg câştigătorii?

  1. Trebuie să fie minimum 5 articole ca să declar concursul eligibil. Aşa că îndemnaţi-vă prietenii cu blog să participe. Suntem bloggeri, avem blog şi reţele de socializare. Vă descurcaţi voi :).
  2. Câştigătorul va ales prin jurizare de mine :). Voi urmări corectitudinea gramaticală, punctuaţia, cursivitatea, creativitatea, umorul şi calitatea pe care o oferă mereu un articol „ne-forţat„.
  3. Pe 1 martie  stabilesc câştigătorul care va primi pe 6 martie, cu transport plătit de mine, o licenţa de BitDefender Total Security 2013  (dacă îmi răspunde rapid la mailul în care l-am anunţat că a câştigat).
  4. Data limită de publicare a articolului participant este 27 februarie 2013, ca să fie timp de citit ;).

Perioadă desfăşurare

Dacă nu s-a înţeles de mai sus, pe 1 martie aflăm câştigătorul. Toţi participanţii vor avea link în articolul de anunţare a câştigătorului, aşa că nimeni nu pierde la capitolul SEO şi alte alea :). Eu zic că merită efortul :).

Succes, inspiraţie, pasiune şi entuziasm! În general vorbind :).

11 comentarii la „Dau o licencenţă BitDefender Total Security 2013”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.