Lista de cadouri pentru ziua îndrăgostiţilor

Ziua îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, indiferent că doriţă să o sărbătoriţi pe 14 februarie, de Valentine`s Day sau pe 24 februarie, de Dragobete.

Asta înseamnă că trebuie deja să ne gândim bine ce îi vom cumpăra persoanei iubite. E momentul să luăm decizii şi să acţionăm din timp, că cine ştie ce se întâmplă pe ultima sută de metri şi nu mai avem timp sau chiar bani rămaşi să luăm cadou.

Poate voi mai apuca să scriu diverse articole despre cadouri de ziua îndrăgostiţilor până pe 14 februarie, însă în acest articol aş vrea să abordez un pic zona de haine, zonă pe care nu o abordez deseori la mine pe blog datorită articolelor cu specific tehnic, de care nu mai am loc :).

Bănuiesc că nu sunteţi străini de magazinul online de haine şi încălţăminte ieftină, miniPRIX, nu? Cred că majoritatea prietenilor mei comandă de acolo cel puţin o dată la două luni. Ca să nu mai zic de unele colege de-ale mele ca se strâng toate pe un cont şi îşi comandă împreună produse. Ce apreciază cel mai mult la miniPRIX este faptul că pot returna produsele cu uşurinţă dacă nu se potrivesc mărimile, fără bătăi de cap sau întrebări suplimentare.

Şi eu mi-am luat de curând o pereche de ghete de la ei şi sunt mulţumit. Bine, dar nu vorbim despre asta acum :). Să revenim la cadourile de ziua îndrăgostiţilor. Din postura de bărbat neinspirat în care suntem mai mulţi mă aflu, aş avea nevoie de nişte idei dacă aş vrea să comand cadouri online, nu? Şi că tot vorbeam de miniPRIX, partea bună e că au realizat o listă de cadouri pentru ziua îndrăgostiţilor, accesibilă la acest link.

Hai să vedem vreo 5 variante de cadouri pentru femei ;). Ieftine, dar ok, de efect.

Un sacou casual poate fi un cadou inspirat, cu care e greu să dai greş …

… dar dacă este o fire mai “indie“, poate avea efect şi o brăţară simplă …

… şi pentru că se anunţă din nou frig, o pereche de mănuşi cu inimioare s-ar putea să fie foarte simpatice …

… însă o placă pentru întins părul va fi mereu apreciată de femei …

… sau un epilator care să-i fie cu adevărat util.

Sunt multe variante, mai ales că dacă te gândeşti şi acţionezi din timp, ai toate şansele să obţii nişte oferte bune, câtă vreme mai sunt în stoc.

Cumpărături plăcute pentru ziua îndrăgostiţilor. Sper că v-am dat câteva idei.

45.43755928.024246

4 comentarii la „Lista de cadouri pentru ziua îndrăgostiţilor”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.