Voi vorbi la Open Connect despre Email Marketing

Joi, 9 ianuarie 2014, începând cu ora 09:30 dimineață va începe o nouă întâlnire Open Connect în Galați unde am fost invitat să țin o sesiune de mentoring de 15 minute în care voi vorbi despre E-mail Marketing. Open Connect Galați 4 se va desfășura la Yoobi (vis-a-vis de WinMarkt – Modern), ca de obicei.

Ce e Open Connect Galați? O întâlnire de networking, pitching și mentoring pentru antreprenori și startup-uri, programatori, designeri web, oameni de media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus în comunitate. Cu alte cuvinte, e o oportunitate extraordinară de networking, indiferent ce faci și ce dorești să obții. Înainte de a alege să participi la această sesiune Open Connect, dă-mi voie să-ți spun că se anunță a fi cea mai tare sesiune Open Connect din Galați pentru tot ce înseamnă mediul online din comunitate.

După modelul întâlnirilor Open Connect din București, la fiecare ediție, programul va fi următorul:

  • 09:30 – 9:35: Sosirea participanților. Pentru cei matinali Yoobi dă 10 cafele gratuite!
  • 09:35 – 10:00: Ice-Breaking (prezentări individuale: cine sunt, ce fac, ce ofer, de ce am nevoie).
  • 10:00 – 10:30: Sesiune de pitch-uri (și întrebări) cu…
  • Mioara Basalic – Managerul magazinului online www.Eco-Boutique.ro – despre Ține Viața în Viață!
  • Aureliu Bâtcă – Actor și antreprenor online – despre Transformarea Gândurilor și Pasiunilor tale în Venituri Online!
  • Georgiana Vînău – Freelancer – despre Cum să îți Promovezi Afacerea pe Internet!
  • Avem un slot liber – dacă vreți să țineți un pitch la Open Connect Galați 4 pe 9 ianuarie la 09:30 dimineața la Yoobi contactați-mă!
  • 10:30 – 10:45: Sesiune de mentoring cu Gabriel Ursan – despre E-mail Marketing.
  • 10:45 – 12:00: Networking.

Partea cea mai faină este că tura asta îi cunosc personal pe toți cei care vor ține pitch-uri la această ediție Open Connect din Galați.

Mioara Basalic este o tipă foarte ambițioasă care nu se dă în lături de la muncă, Aureliu Bâtcă este un actor la Teatrul Dramatic care face mai mulți bani pe internet decât mine :), iar Georgiana Vînău este un social media specialist care se reinventează continuu. Iar eu, Gabriel Ursan :), voi vorbi pe larg despre E-mail Marketing, unelte pentru a face eficient acest lucru, metode de a obține abonați la newsletter și un pic de content marketing prin vechea, dar mereu noua unealtă numită blog. Obiectivul meu este să trezesc o comunitate mai mare de bloggeri gălățeni și brăileni care să miște lucrurile pe care vor să le miște, dar să și fac companiile locale să conștientizeze că nu se mai pot feri multă vreme de importanța mediului online care va contura viitorul apropiat și le va influența atât prezența online cât și afacerile.

Dacă aveți cont de Facebook puteți anunța participarea voastră la Open Connect Galați aici. Dacă nu, pur și simplu veniți joi dimineață la ora 09:30 la Yoobi (vis-avis de Modern) pentru că au spațiu suficient să ne primească pe toți acolo. Această ediție Open Connect Galați este de neratat. Remember: joi, 9 ianuarie, ora 09:30 dimineața, cafeneaua Yoobi. Vă las cu interviul pe care l-am acordat la Open Connect Galați 2.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

6 comentarii la „Voi vorbi la Open Connect despre Email Marketing”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.