Oferta limitată: Tablete Puternice și Ieftine, pe GearBest

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Salutare! Revin cu încă o veste legată de un deal bun pentru cei care caută o tabletă. GearBest oferă pentru o perioadă limitată o selecție de tablete puternice și ieftine. Știu care pare greu de crezut ca cele două caracteristici pot merge mână în mână, dar să nu uităm că nu este vorba despre un magazin din România.

Prețurile pornesc de la 86 de dolari și urcă spre 450 de dolari. În schimb, o să fiți încântați să aflați că până și cea mai ieftină tabletă are display Full HD.

tablete puternice si ieftine

Printre caracteristici mai putem include și tastaturi incluse în pachet sau două sisteme de operare preinstalate: Android și Windows 10.

Așa că dacă ești în căutare de tablete puternice și ieftine, sau laptopuri 2 în 1, dă o fugă pe pagina dedicată acestei oferte, de pe GearBest.

Da, tablete cele mai scumpe sunt ultrabook-uri. Vin cu procesoare Skylake și stocare SSD. Personal, prețul mi se pare mai mult decât corect.

Pot fi folosite atât pentru chestii de office, cât și pentru jocuri, vazut filme și seriale, sau pur și simplu navigat pe net.

Vezi selecția de tablete puternice și ieftine

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend