Și… ce faceți de război?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Nu de alta, dar războiul global e promovat subtil în diverse articole de pe net. În Siria e deja nasol pentru că S.U.A. și Rusia sunt pe cale să se încalece un pic mai mult decât trebuie. Putin cere rușilor de pretutindeni să vină în țară și mută niște nucleare mai aproape de Polonia. Adică nu pare, ci este serios. S.U.A. a încetat negocierile cu Rusia privind situația din Siria încă de pe 3 octombrie. Rusia trage în Alep (Siria) cu tot felul de arme care nu au voie să fie folosite (inclusiv butoaie din alea nasoale). Și nimeni se pare că nu are ce să facă. Din punctul meu de vedere război mondial nu va fi. Nu în 2016. Însă șansele lui Donald Trump la președinție cresc pe ultima sută de metri pentru că americanii își vor dori brusc niște cojones ca să ”fight back”. Pentru că Donald nu vrea să apere state N.A.T.O. care nu contribuie cât trebuie, remember? În rest, să curgă afilierea pe produse de survival în U.S. :). Voi ce ziceți?

Rusia Putin
Să o fac la ambiție și plăcere ca să rămân istorie?

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend