Super Smartphone-uri la Super Preț, pe GearBest

Am săptămâni bune de când tot urmăresc anumite smartphone-uri în magazinele online din România. Singura concluzie pe care am tras-o este că dacă vrei ceva bun trebuie să plătești de te ustură portofelul. Evident, nu știu voi cum sunteți, dar mie nu mi se pare deloc o idee bună să dai 800 de euro pe un smartphone.

În articolul ăsta vă prezint cea mai recentă ofertă de smartphone-uri de pe GearBest. Știu că nu e magazin din România, dar cred că oferta asta o să vă placă.

smartphone vernee mars

Brand-ul se numește Vernee și s-a remarcat în ultima perioadă prin device-urile cu specificații super faine la preț super bun.

Sunt doar patru modele în promoție. Două costă 110 dolari, iar celelalte două 200 de dolari. Cu mâna pe inimă vă spun că deal-ul sună foarte bine!

Cele ieftine au display HD 720p, de cinci inchi, procesoare cu opt nuclee și 3GB de RAM. Camerele foto sunt de 13 mpx, iar bateriile de 2.800 mAh. 110 dolari, da? 450 de lei.

Vezi aici smartphone-urile de 110 dolari Vernee

Celelalte două sunt într-o ligă ceva mai sus. Vernee Apollo Lite și Vernee Mars costă ambele 200 de dolari. De banii ăștia primim:

  • Display-uri de 5,5 inch, Full HD 1080p
  • Procesoare cu opt sau 10 nuclee
  • 4GB RAM
  • 32GB stocare internă (și slot de card MicroSD)
  • Camere foto de 13 sau 16 mpx (filmare 4K)
  • Baterii de 3.000 mAh
  • Senzor de amprentă

Vezi aici oferta de Smartphone-uri Vernee la 200 de dolari

Dacă vă grăbiți puțin le veți putea cumpăra și cu niște accesorii drăguțe la un preț la fel de bun (7-10 dolari).

Vă reamintesc că livrarea durează undeva la două-trei săptămâni, dar uneori produsele pot ajunge mai repede de atât la voi.

Cu plăcere! :)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.