Pavel Stratan Yoobi

Ofer o invitație de 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan din Galați

Sâmbăta asta la Yoobi Pub Galați vine Pavel Stratan. Cu sprijinul revistei Explore am de dat o invitație pentru două persoane la concertul său. Pavel Stratan nu mai are nevoie de nici o prezentare. Yoobi este un social connection bar din ce în ce mai apreciat în rândul gălățenilor și brăilenilor care îl vizitează. Voi oferi invitațiile pe principiul primul venit, primul sosit. Adică, lasă-mi un comentariu la acest articol și spune-mi de ce îți dorești invitația, iar eu ți-o voi oferi. Singura mea rugăminte este să mergi la acest concert dacă tot adjudeci invitația. Yoobi se află pe strada Domnească chiar vis-a-vis de Winmarkt. Concertul începe de la ora 22:00. Dacă vrei să mai iei și alți prieteni cu tine intrarea este 20 lei de persoană. După Pavel Stratan urmează un retro music after party acompaniat de Ciprian Albu. Lasă-mi comentariul tău mai jos și rămâi cu ochii pe acest articol ca să te anunț cum intri în posesia invitației. Update: invitația s-a dat.Pavel Stratan Yoobi

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

12 Comments

 • Primul!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/10/2013

   Daniel, felicitări, ai fost primul! Invitația pentru 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan de sâmbăta asta la Yoobi este a ta. Trebuie să mergi la sediul Galleria Creative (revista Explore) aflat în zona Romarta, chiar lângă Romar. Bănuiesc că ai numărul meu de telefon așa că mă suni să-ți explic.

 • Grosu Aurelia

  Reply Reply 31/10/2013

  A doua sunt si vreau sa fac fericita o prietena!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/10/2013

   Aurelia, era pe principiul primul venit, primul servit, dar promit că îi rog pe cei de la Explore să-mi mai obțină o invitație de 2 persoane și pentru tine. Georgiana, ce zici ;);)?

 • Vinau Georgiana

  Reply Reply 31/10/2013

  Buna, Revista Explore spune ca si Aurelia primeste o invitatie de doua persoane la acest eveniment. :). Maine te asteptam la sediul nostru pentru a ridica invitatia. Detalii despre adresa gasesti pe pagina de facebook Revista Explore.

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 31/10/2013

   Super! Felicitări Aurelia! Ai detalii despre cum să intri în posesia invitațiilor în comentariul pe care i l-am lăsat lui Daniel. Să vă distrați și pentru mine :)

 • Grosu Aurelia

  Reply Reply 01/11/2013

  Acum am vazut! Voi face o prietena fericita! Multumesc ,Gabriel!Ne vom delecta prin muzica si pentru tine!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 01/11/2013

   Aurelia, nu cred că cei de la Explore mai au deschis mâine dacă n-ai apucat cumva azi să mergi la ei și să-ți ridici invitația. Îmi pare rău că nu ai urmărit în timp util comentariile de la acest articol. Eu am făcut tot ce am putut :(

 • Grosu Aurelia

  Reply Reply 02/11/2013

  Multumesc mult,Gabriel pentru frumoasa intentie..eu apreciez mult ce ai facut..apreciez ca ai vrut sa mai faci un om fericit..restul tine de mine! Multumesc!

Leave A Response

* Denotes Required Field