Ofer o invitație de 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan din Galați

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Sâmbăta asta la Yoobi Pub Galați vine Pavel Stratan. Cu sprijinul revistei Explore am de dat o invitație pentru două persoane la concertul său. Pavel Stratan nu mai are nevoie de nici o prezentare. Yoobi este un social connection bar din ce în ce mai apreciat în rândul gălățenilor și brăilenilor care îl vizitează. Voi oferi invitațiile pe principiul primul venit, primul sosit. Adică, lasă-mi un comentariu la acest articol și spune-mi de ce îți dorești invitația, iar eu ți-o voi oferi. Singura mea rugăminte este să mergi la acest concert dacă tot adjudeci invitația. Yoobi se află pe strada Domnească chiar vis-a-vis de Winmarkt. Concertul începe de la ora 22:00. Dacă vrei să mai iei și alți prieteni cu tine intrarea este 20 lei de persoană. După Pavel Stratan urmează un retro music after party acompaniat de Ciprian Albu. Lasă-mi comentariul tău mai jos și rămâi cu ochii pe acest articol ca să te anunț cum intri în posesia invitației. Update: invitația s-a dat.Pavel Stratan Yoobi

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

12 comentarii la „Ofer o invitație de 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan din Galați”

  • Aurelia, era pe principiul primul venit, primul servit, dar promit că îi rog pe cei de la Explore să-mi mai obțină o invitație de 2 persoane și pentru tine. Georgiana, ce zici ;);)?

   Răspunde
 1. Buna, Revista Explore spune ca si Aurelia primeste o invitatie de doua persoane la acest eveniment. :). Maine te asteptam la sediul nostru pentru a ridica invitatia. Detalii despre adresa gasesti pe pagina de facebook Revista Explore.

  Răspunde
  • Super! Felicitări Aurelia! Ai detalii despre cum să intri în posesia invitațiilor în comentariul pe care i l-am lăsat lui Daniel. Să vă distrați și pentru mine :)

   Răspunde
 2. Acum am vazut! Voi face o prietena fericita! Multumesc ,Gabriel!Ne vom delecta prin muzica si pentru tine!

  Răspunde
  • Aurelia, nu cred că cei de la Explore mai au deschis mâine dacă n-ai apucat cumva azi să mergi la ei și să-ți ridici invitația. Îmi pare rău că nu ai urmărit în timp util comentariile de la acest articol. Eu am făcut tot ce am putut :(

   Răspunde
 3. Multumesc mult,Gabriel pentru frumoasa intentie..eu apreciez mult ce ai facut..apreciez ca ai vrut sa mai faci un om fericit..restul tine de mine! Multumesc!

  Răspunde

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend