Ofer o invitație de 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan din Galați

Sâmbăta asta la Yoobi Pub Galați vine Pavel Stratan. Cu sprijinul revistei Explore am de dat o invitație pentru două persoane la concertul său. Pavel Stratan nu mai are nevoie de nici o prezentare. Yoobi este un social connection bar din ce în ce mai apreciat în rândul gălățenilor și brăilenilor care îl vizitează. Voi oferi invitațiile pe principiul primul venit, primul sosit. Adică, lasă-mi un comentariu la acest articol și spune-mi de ce îți dorești invitația, iar eu ți-o voi oferi. Singura mea rugăminte este să mergi la acest concert dacă tot adjudeci invitația. Yoobi se află pe strada Domnească chiar vis-a-vis de Winmarkt. Concertul începe de la ora 22:00. Dacă vrei să mai iei și alți prieteni cu tine intrarea este 20 lei de persoană. După Pavel Stratan urmează un retro music after party acompaniat de Ciprian Albu. Lasă-mi comentariul tău mai jos și rămâi cu ochii pe acest articol ca să te anunț cum intri în posesia invitației. Update: invitația s-a dat.Pavel Stratan Yoobi

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

12 comentarii la „Ofer o invitație de 2 persoane la concertul lui Pavel Stratan din Galați”

 1. Multumesc mult,Gabriel pentru frumoasa intentie..eu apreciez mult ce ai facut..apreciez ca ai vrut sa mai faci un om fericit..restul tine de mine! Multumesc!

  Răspunde
 2. Acum am vazut! Voi face o prietena fericita! Multumesc ,Gabriel!Ne vom delecta prin muzica si pentru tine!

  Răspunde
  • Aurelia, nu cred că cei de la Explore mai au deschis mâine dacă n-ai apucat cumva azi să mergi la ei și să-ți ridici invitația. Îmi pare rău că nu ai urmărit în timp util comentariile de la acest articol. Eu am făcut tot ce am putut :(

   Răspunde
 3. Buna, Revista Explore spune ca si Aurelia primeste o invitatie de doua persoane la acest eveniment. :). Maine te asteptam la sediul nostru pentru a ridica invitatia. Detalii despre adresa gasesti pe pagina de facebook Revista Explore.

  Răspunde
  • Super! Felicitări Aurelia! Ai detalii despre cum să intri în posesia invitațiilor în comentariul pe care i l-am lăsat lui Daniel. Să vă distrați și pentru mine :)

   Răspunde
  • Aurelia, era pe principiul primul venit, primul servit, dar promit că îi rog pe cei de la Explore să-mi mai obțină o invitație de 2 persoane și pentru tine. Georgiana, ce zici ;);)?

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.