Încă odată nota 10 pentru găzduirea web de la Simplenet

Te interesează crypto? Am un articol actualizat aici despre cum cumperi crypto și de unde cumperi crypto sigur, simplu și rapid.

Astăzi am avut ceva probleme cu un script pe unul din site-urile pe care le găzduiesc la Simplenet. Și problema ardea destul de tare pentru că era vorba despre un site în plină producție prin intermediul căruia businessul pe care îl deservea colecta cel puțin un lead pe oră lucrătoare. Mai simplu, era vorba de bani mult mai mulți decât aș pierde eu că nu-mi merge mie câteva ore blogul. Cei de la Simplenet au fost drăguți și rapizi ca întotdeauna și m-au ajutat gradual cu reparațiile, adică au pus pe picioare ce ardea mai tare ca să se poată continua activitatea, urmând să analizăm de unde vine buba. Recomand tuturor celor care vor un site sau un blog sau au un site sau un blog să treacă la Simplenet. Pe lângă faptul că au cel mai bun hosting specializat pentru WordPress, au și un suport tehnic excelent.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Încă odată nota 10 pentru găzduirea web de la Simplenet”

Comentează la acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend