Obiective pentru GabrielUrsan.ro

Nu mă pot lăsa de blogging. Pur şi simplu nu pot. Bine, nici nu am declarat că aş vrea să mă las :). Oricât de ocupat aş fi, cred că multă lume observă că reuşesc să găsesc mereu timp pentru blog şi pentru navigare pe internet după alte bloguri sau pagini interesante. Îmi place cum a evoluat blogul GabrielUrsan.ro în ultima perioadă, mai ales când am decis să pun punct şi să o iau de la capăt declarând în acest articol că nu mi-e teamă de noi începuturi.

Odată cu depăşirea a 100 de articole (de când am făcut schimbarea, că GabrielUrsan.ro datează de prin 2009) şi cu obţinerea a peste 100 de likeuri pe pagina mea de Facebook (vă mulţumesc) m-am gândit că trebuie să-mi trasez nişte noi obiective pentru GabrielUrsan.ro. Simt că acest blog poate ajunge departe chiar dacă poartă numele meu complet atât în titlu cât şi în domeniu. Da, nu sunt nici persoană publică, nici vedetă şi nici politician ca numele meu să însemne ceva, însă cred cu tărie că numele meu ar putea însemna ceva chiar prin intermediul acestui blog pe care vă invit să-l citiţi pentru a împărtăşi împreună păreri constructive şi pozitive despre … orice.

Obiective pentru GabrielUrsan.ro

Obiectivele mele pentru GabrielUrsan.ro

  1. Publicarea de articole cu caracter personal. Indiferent că am gătit, că m-am regăsit cu un vechi prieten, că îmi amintesc de copilărie, că povestesc despre anumite experienţe şi trăiri personale sau multe alte aspecte la care momentan nu mă gândesc, există posibilitatea să public detalii pe blog.
  2. Voi scrie mereu despre dezvoltare personală atât din propria experienţă cât şi din cărţile pe care le citesc. Fără bullshituri motivaţionale sau rahaturi corporatiste. Am să mă rezum la elemente de dezvoltare personală în care cred şi de care mă simt inspirat. Nu voi scrie nimic din ce nici eu nu aş citi :).
  3. Am să continui să împărtăşesc cu cititorii GabrielUrsan.ro tot ce găsesc pe internet şi mi se pare interesant sau amuzant. De asemeni, voi continua să-mi spun părerea despre anumite subiecte sau evenimente de interes general.
  4. Voi continua să-mi dezvolt pasiunea pentru tehnologie şi voi scrie în continuare despre aceste subiecte. Probabil se vor înmulţi articolele de acest gen cu ştiri scurte din lumea telefoniei mobile, în mod special, unde îmi voi exprima în câteva rânduri propriile păreri. Nu este exclus să mai scriu câte un review din când în când sau să promovez vreun produs sau serviciu.
  5. Chiar dacă nu sunt un blogger full time, sunt din Galaţi aşa că voi acorda mai mult interes oraşului meu şi subiectelor apolitice (nu mă bag în subiecte politice că îmi prind urechile şi nici un-mi place) despre care aş putea scrie.

Acestea fiind scrise, doresc să vă mulţumesc pentru atenţia cu care urmăriţi GabrielUrsan.ro şi pentru multitudinea de likeuri pe care le-am primit într-un timp foarte scurt la pagina mea de Facebook pentru blog.

Sursă foto.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.