Plec de la premisa că e o întrebare idioată. Asta așa, ca să mi-o dau singur înainte să o iau de la alții :) Am niște cereri de colaborare pe blogul personal. Adică oameni care vor să scrie pe www.gabrielursan.ro relativ regulat. Să aibă un fel de rubrică a lor. N-au nici pretenții financiare și nici nu vor să-și promoveze indirect vreun alt site. Mie mi se pare destul de deplasat ca un blog personal (cel puțin ca denumire domeniu, structură etc.) să se transforme într-un blog pe care să scrie mai mulți oameni, chiar dacă se vor semna cu numele lor și nu cu numele meu. Și acum întrebarea: merită să fac asta? Indirect e clar ce beneficii mi-ar aduce dacă oamenii scriu bine. Însă blogul se numește www.gabrielursan.ro și…


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  12 replies to "O intrebare idioata…"

  • Sergiu

   Gabi….eu cred ca trebuie sa ramana „personal”…si da…ai dreptate…..numele blog-ului este Gabriel Ursan :D

  • Flavy

   Daca nu ii cheama si pe ei „Gabriel Ursan” zic sa ramana personal :)). Beneficiile respective pot veni cu timpul, chiar daca scrii doar tu, ceea ce e mai bine pentru noi, cititorii, zic eu.

  • Alexandru Ionut

   Eu nu vad nici o problema. Creezi o categorie aparte, asta fiind logic. Chiar ar fi interesant, iti zic eu. Bineinteles, ar trebui ca articolele sa fie moderate de tine inainte de a aparea pe blog. Am colaborat si eu cu un fost coleg de liceu care a scris 48 de articole pe blog. Bineinteles, legate strict de IT. N-a fost platit, ci a facut totul din dorinta de a ma ajuta sa cresc blogul cat mai mult. Dupa ceva luni de zile s-a oprit din scris din lipsa timpului.

   Parerea mea e ca-i foarte ok sa apara diferite articole de la alte persoane. Chiar si la zoso se publica uneori guest post-uri.

   Ca am ocazia asta, faci chiar aici un anunt. Daca-i cineva interesat sa scrie articole, tutoriale, review-uri pe nisa de IT, o poate face fara probleme pe blogul meu.

  • Petre Dalea

   Una e cate un guest post din cand in cand si alta e o colaborare regulata.
   Daca era vorba de gsmro.ro era ok, dar asa parca nu se prea potriveste.

  • Daniel Chetroni

   Doar daca nu mai ai tu timp sa scrii atat cat ti-ai dori :)

  • Dan Ababei

   Daca era un blog legat de tehnica era ok,asa insa nu vad de ce sa gazduiesti tu ideile si parerile altora.Daca tot au timp si vor sa scrie la greu,oare ce-i opreste sa-si faca un blog,o pagina a lor?!

  • Claudiu

   Un guest post, din cand in cand, cred ca este ok. Dar daca devine ceva regulat, nu mai cred ca e bine deoarece este, cum ai zis si tu, un blog personal.
   Daca ai parteneri de colaborare, si se mai intampla ca interesele lor sa fie comune, lansati impreuna un alt blog pe o nisa.

  • Gabriel Ursan

   Mulțumesc tuturor pentru răspunsurile prompte. Mai aștept să văd și alte opinii. Mi-am conturat deja o decizie, dar mai aștept.

  • Emil Calinescu

   Sa raspund unei intrebari de mai sus: daca si-ar face blog ar dura mult sa-l creasca, asa scriu in fata unei comunitati deja formate.

   Eu, unul, m-as bucura daca lumea ar vrea sa scrie pe blogul meu. Le-as pune niste restrictii, tip NU POLITICA, NU CREEZI SCANDAL SI NU SCRII DESPRE CHESTII DESPRE CARE AM SCRIS EU DEJA, si as accepta. Nitica diversitate nu strica niciodata.

  • Coffee

   Eu cred ca ar trebui sa accepti, e gabrielursan.ro. &friends

  • DVV

   Eu cred ca e o falsa problema. Ramane blogul tau in continuare si tu ii decizi directia. Cum spunea comentatorul de mai sus, e „Gabriel Ursan & friends”. Eu in locul tau as lua ca pe un compliment faptul ca niste oameni vor sa se asocieze cu numele tau. :)

  • Daniel

   ai putea sa ii indrepti spre mine! :)

Comentează la acest articol