McDonalds Cordon Bleu

O domnișoară de la McDonald`s Galați mi-a făcut ziua mai bună

În urmă cu 2-3 zile mi-a fost poftă de ”Mec”. Și ca să mă mișc repede am fost la McDrive, că e foarte aproape de birou. Ajung acolo și comand la geam, totul ok. Când ajung să plătesc (probabil la domnișoara cu care am vorbit, nu știu cum merg treburile acolo) aceasta mi-a zis: ”Frumos blogul!” Am zâmbit și am discutat preț de câteva secunde pentru că îi venise o altă comandă pe care a preluat-o prompt. I-am mulțumit frumos și am mers la a doua casă ca să-mi iau cele comandate. Recunosc, domnișoara respectivă mi-a făcut ziua mai bună. Domnișoară, îmi parte rău că nu am văzut pe ecuson cum te cheamă, dar îți mulțumesc. După o primă parte de zi grea, tu mi-ai făcut ziua mai bună! La McDonald`s Galați.

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

6 Comments

 • Așteptăm comentariul ei. Dacă îți știe blogul sigur va citi acest articol!

  • Gabriel Ursan

   Reply Reply 11/09/2015

   Tocmai de asta l-am scris :) Probabil se uită rar, dar măcar eu sunt mulțumit că i-am transmis recunoștința mea.

  • Pato Basil

   Reply Reply 11/09/2015

   Gabi, nu uita ca citeste si Irina!

 • Stefan

  Reply Reply 11/09/2015

  Irelevant sa mai intreb daca era sau nu o bunaciune :) altfel n-ai fi realizat acest articol :))
  bafta, praduitorule !

 • Chiar frumos e blogul. Chiar daca timpul nu mai tine cu mine, mereu revin aici si incerc sa citesc din urma articolele postate. Frumos si instructiv blog. Succes! :)

Leave A Response

* Denotes Required Field