Nu mi-e teamă de noi începuturi

Mi-am dat seama că în ultima vreme m-am ocupat tot mai puţin de zona personală şi că am investit timp aiurea pe lucruri care meritau mai mult sau mai puţin. Mi-am dat seama că trebuie să-mi gestionez mai bine timpul şi că trebuie să mă gândesc bine ce voi face de acum încolo.

Cert este că prezenţa mea în mediul online din România va fi una mult mai relaxată de acum încolo. Îmi place să scriu, îmi place să comunic cu oameni interesanţi, imi place să citesc oameni de calitate. De azi, am sa-mi aloc mai mult timp pentru acest subiect şi am să mă concentrez pe lucruri care îmi plac.

Am trecut pe WordPress.com pentru că vreau să-mi bat capul doar cu ceea ce voi scrie. Nu mă intereseaza diverse plugin-uri sau setări de securitate (dacă te-ai fript odată cică sufli şi-n iaurt). Vreau doar să scriu aşa cum mă taie capul şi să devin de azi înainte un blogger cu juma’ de normă mult mai relaxat.

Chiar dacă mulţi spun că blogurile de nişă reprezintă viitorul, am curajul să încerc să transform GabrielUrsan.ro într-un blog de succes pe care să-l citească oameni cu diverse preocupări şi interese. În plus, vreau să mă simt de azi înainte ca omul Gabriel Ursan, nu ca Gabriel Ursan de la GSMRo.ro aşa că va puteţi aştepta şi la articole destul de personale sau cel puţin ciudate.

GabrielUrsan.ro nu va fi un blog despre care lumea ar putea spune că e Gabriel Ursan care scrie despre aia şi ailaltă. Va fi un blog relativ generalist şi atât.

Şi da … ştiu să scriu şi cu diacritice :).

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.