Noul iPhone SE disponibil pentru comanda în România

Noul iPhone SE este acum disponibil pentru comandă în România. Îl poți precomanda de aici cu livrare pe 4 mai 2020.

Preț iPhone SE România

Preț iPhone SE România

Prețul noului iPhone SE 64GB este de 2.326 lei la liber, dar poate ajunge chiar și la 1.172 lei împreună cu un abonament de 30 de euro/lună. La Orange chiar aș avea posibilitatea să îl iau în rate pe factură cu sub 50 lei pe lună la prelungirea unui contract pe 24 de luni.

Din punctul meu de vedere, acest mid-range de la Apple este ideal pentru această perioadă. Și nici nu l-aș numi mid-range. Pentru că are fix același procesor ca iPhone 11 Pro. Iar iPhone 11 Pro costă de 3 ori mai mult.

Mie personal mi se pare super deal să-ți cumperi iPhone SE de generația a 2-a. Posibil chiar să-mi vând iPhone 11 Pro și să mi-l iau pe ăsta. Pe 11 Pro iei cam 3.500 lei pe OLX dacă e în stare bună. Așa mai economisesc niște bani și am parte de toată puterea iPhone 11 Pro pe iPhone SE.

O să ziceți că iPhone 11 Pro are 3 camere, Face ID și acumulator mai mare. În afară de acumulator, cele 3 camere și Face ID sunt două chestii faine, dar de care recunosc că m-aș putea lipsi în perioada asta în care prefer oricând niște cash în plus în buzunar.

Comandă iPhone SE generația 2

Comanda iPhone SE Romania

Poți comanda acum iPhone SE generația 2 direct din România, cu garanție 24 de luni. Dacă mai ești și abonat Orange, ai posibilitatea să ți-l cumperi și mai ieftin. Dacă ești hotărât, din experiența mea îți recomand să-l precomanzi acum în primul tur de precomenzi.

Așa am pățit cu iPhone 11 Pro. Eu mi l-am comandat în prima oră de când am primit newsletterul în care am fost anunțat că e disponibil și l-am primit printre primii. Și toți care au comandat zilele următoare se întrebau de ce trebuie să mai aștepte.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.