Noul HP Spectre: De mult n-am mai văzut un laptop așa frumos

HP a lansat astăzi noul laptop premium HP Spectre. Pe lângă specificațiile tehnice destul de bune pentru un astfel de ultrabook, trebuie să recunosc că laptopul arată într-un mare fel. Câteva detalii prelucrate din comunicatul de presă și niște poze la finalul articolului.

Șasiu din aluminiu prelucrat computerizat, gros cât o baterie AAA de doar 10,4mm. Procesoare puternice Intel® Core™ i5 şi i7 ce oferă o performanță superioară față de procesoarele mobile utilizate frecvent în această clasă de dispozitive. Experiență multimedia datorită ecranului full HD (aici parcă mergea un pic mai mult) cu diagonala de 13,3″(33,8cm) edge-to-edge şi difuzoarelor Bang & Olufsen

HP Spectre şi noul portofoliu premium sunt rezultatul colaborării exclusive cu designeri de renume mondial, Tord Boontje şi Jess Hannah. Aceștia si-au pus amprenta, oferind astfel notebook-uri de lux, ediție limitată, aflate la intersecția dintre artă şi  tehnologia de vârf.

Cel mai subțire laptop din lume?

HP zice că a reimaginat fiecare element în timpul proiectării HP Spectre pentru a asigura cea mai bună experiență de utilizare integrată cu performanțe maxime. Rezultatul este un notebook premium care nu permite utilizatorilor să facă compromisuri asupra stilului, funcțiilor sau performanțelor.

În cele ce urmează veți vedea elementele cheie ale noului HP Spectre. Ulterior veți putea citi și despre hybridul ENVY X360 sau versiunea Pro G1 a lui Spectre.

 • O structură din fibră de carbon, care creează un profil subțire, uşor şi durabil, menținând greutatea totală a notebook-ului la doar 1,1kg.
 • Accentele de cupru foarte lucios reflectă un finisaj premium, lustruit cu  maximă atenție la detaliu.
 • O baterie hibrid inovatoare împărțită în două bucăți subțiri oferă aceeaşi putere şi durată de până la 9 ore şi jumătate, ca o singură baterie, permițând însă în acelaşi timp crearea celui mai subțire laptop din lume.
 • Display-ul full HD IPS edge-to-edge Corning® Gorilla® oferă o experiență de vizionare excelentă pentru editarea fotografiilor, desăvârşind o prezentare sau vizionarea unui film.
 • Generația a 6-a de procesoare Intel® Core ™ i5 şi i7(5), un SSD rapid şi cu stocare de până la 512GB (7) cu până la 8 GB de memorie pentru performanțe maxime. Integrarea sistemului de răcire hiperbaric Intel® menține rece dispozitivul pe care rulează chiar şi cu procesoare puternice într-un pachet mic.
 • Difuzoare stereo Bang & Olufsen cu tehnologia HP Boost audio, o combinație de hardware şi software pentru a oferi clienților perfomanța pe care o doresc.
 • Trei conectori cu funcție completă USB tip CTM, dintre care doi susțin ThunderboltTM pentru a oferi cea mai rapidă conexiune din domeniu, cea mai versatilă conexiune I / O.

Noul hibrid ENVY asigură un design mai subțire, o durată de viață mai lungă a bateriei şi opțiunea de afişare 4K.

Combinând puterea şi performanța într-un nou profil, HP ENVY X360 cu diagonala de 15,6 “(39,6 cm) este mai subțire cu 21 la sută, cu o viață mai lungă a bateriei, comparativ cu generația anterioară, cântărind doar 2,04 kg şi măsurând 18,8 mm grosime. Cu un design ultramodern din metal , HP ENVY X360 oferă acum o opțiune de afişare cu rezoluție mai mare pentru clienții care doresc să vizualizeze sau să editeze conținut 4K. Caracteristicile cheie includ:

 • Durată de viață mai lungă a bateriei cu până la 11 ore, comparativ cu 8 ore la generația anterioară.
 • Procesoare de generația a 6-a Intel® Core ™ i5 sau i7, cu o grafică opțională Intel® Iris ™
 • Opțiunea de afişare full HD şi un sunet clar, premium cu tehnologia HP Boost audio cu reglaj Bang & Olufsen pentru a extinde experiența de divertisment.
 • Două porturi USB 3.0 tip A dintre care unul susține HP USB Boost, un port USB 3.0 tip CTM pentru transferul de date, HDMI şi cititor de carduri SD pentru productivitate maximă.
 • Până la 8 GB de memorie de sistem şi opțiuni simple sau duale de stocare cu până la 2TB HDD şi până la 256GB PCIe SDD.

Putere în Laptopuri ENVY mai uşoare

Laptopul HP ENVY de nouă generație oferă un design elegant, din metal, putere mare şi performanță, afişare edge-to-edge pentru experiențe nemaiîntâlnite de vizionare. Acesta dispune de trei porturi USB 3.0 şi un port USB T tip CTM, care acceptă transferul de date pentru a face adăugarea sau conectarea accesoriilor uşoară, precum şi incărcare rapidă  HP. Fapt care permite clienților să încarce bateria până la 90 la sută, în doar 90 de minute, când este oprit. Dispozitivul este mai uşor decât predecesorul său cu diagonala de 15,6 “(39,6 cm) ENVY cu jumătate de livră (0,2 kg), mai uşor decât generația anterioară, cu o greutate de 1,99kg (4,4lbs) (3) şi 17,95mm grosime.

Laptopul HP ENVY cu diagonala de 15,6″ este şi el dotat cu:

 • Procesoare Intel® Core ™ până la i7 cu opțiunea de grafică UMA sau Intel® Iris™
 • 16GB de memorie cu opțiuni de stocare duale de până la 1TB HDD şi 256GB SSD PCIe
 • Ferestre Hello suport pe camera opțională IR HD

HP Spectre Pro 13

Pentru oamenii de afaceri şi profesioniştii aflați în mișcare, HP oferă HP Spectre Pro 13 G1 cu Windows 10 Pro. Nu este doar elegant, ci are şi puterea şi performanța pentru a trece cu bine prin zile de lucru încărcate. În plus față de opțiunile HP Care Pack, HP Spectre Pro oferă servicii de afaceri prietenoase. Clienții din corporații au posibilitatea de a alege între nenumărate funcții: Servicii de afaceri Configurare HP, Implementare HP şi HP personalizate, pentru un mediu IT personalizat şi timp de instalare redus. Abonamentul HP include produse + servicii la un preț lunar fix, pentru a ajuta la maximizarea fluxului de numerar printr-un plan de plată lunar.

Prețuri şi disponibilitate 

 • HP Spectre cu diagonala de 13,3 ” va fi disponibil în regiunea EMEA, în iunie, cu un preț de pornire de 1.199 €.
 • HP ENVY X360 bazat pe Intel  cu diagonala de 15,6 “va fi disponibil în regiunea EMEA în mai, cu un preț de pornire de 799 €.
 • Laptopul  HP ENVY cu diagonala de 15,6 ” va fi disponibil în regiunea EMEA, în iunie, cu un preț de pornire de 749 €.
 • HP Spectre Pro 13 G1 va fi disponibil în regiunea EMEA în mai, cu un preț de pornire de 1.099 € fără TVA.

Saffron_Gold_KB Open Saffron_Gold_Rear Branding_J.Hannah Saffron_JESS.Dancing

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

4 comentarii la „Noul HP Spectre: De mult n-am mai văzut un laptop așa frumos”

 1. L-as fi preferat argintiu, si cu font-ul de pe taste similar cu cel folosit la logo-ul Hp – fontul de pe tastele din poze e oribil pentru un laptop. In rest pare bine inchegat… sunt curios cu ce model de procesor i7 va putea fi echipat cel de 13.3inch. Ar fi geniala o jucarie micuta pentru lucru pe drum un procesor puternic, cu Iris.

  Răspunde
 2. Eu am acum un Spectre X360, este un laptop superb si functioneaza extraordinar… Probabil si acest Spectre este o piesa la fel de buna.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.