Aviz șmecherilor din trafic: Închisoare pe viață?

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Un tip care a acroșat o mașină la o criză de nervi avută în trafic riscă acum închisoare pe viață pentru tentativă de omor. În România. Cu închisoarea pe viață nu sunt neapărat de acord. Nu pentru că nu ar fi fost vinovat și ar fi trebuit să se controleze și să nu fie un bou în trafic chiar dacă s-a simțit prost sau unul a greșit față de el. Ci pentru că omul s-ar putea să aibă șanse de reabilitare doar cu câțiva ani de închisoare. Sunt de acord însă cu pedepse cu executare pentru cei care îmi pun viața în pericol în trafic doar pentru că li s-a părut că… Mie, ție, soției tale, fetei tale, băiatului tău etc. Da. Sunt de acord cu pedepse penale față de astfel de comportamente inumane sau nesimțite în trafic. Dar nu neapărat închisoare pe viață (da, nu aș fi vrut să fiu în pielea celui cu Logan-ul și probabil nu știu cum s-a simțit el atunci). Cel mai grav e faptul că șmecherul din trafic călătorea în mașină cu fiica sa de numai 6 ani. Ce vină are copilul ăla că tatăl e un isteric care nu se controlează? Dacă nu știți despre ce e vorba, aveți detalii aici. Via trafictube. Observați pietonul, iar dacă nu știți, citiți povestea din articolul de pe Adevărul.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend