Am primit LG G5 în teste. Ce vreți să aflați despre el?

Tocmai am primit un LG G5 în teste de la Orange România prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, program la care participă atât bloggeri cât și clienți sau potențiali clienți Orange care s-au înscris în program și au fost aleși să testeze telefonul.

Eu am fost fascinat de LG G5 încă din ziua lansării. Am un articol destul de lung și explicativ legat de tot ce știe să facă. Așa că dacă veți observa în articolele mele despre LG G5 lipsa anumitor specificații detaliate, voi face trimitere către articolul respectiv (ăsta).

Vă recomand să îl citiți acum dacă nu știți de ce lumea a numit LG G5 drept telefonul care a adus cu adevărat inovații anul ăsta, până acum. De asemenea, în caz că nu știați, LG G5  câștigat 33 de premii la Mobile World Congress (MWC) 2016, printre care și premiul pentru cel mai bun smartphone din cadrul 2016. Bine, anul 2016 e lung și vom mai vedea probabil și alte modele de telefoane bune până la finele acestuia, dar eu scriu ce s-a întâmplat până acum.

Am primit telefonul azi și nu am apucat să testez prea multe, așa că te provoc să-mi lași un comentariu la acest articol de pe blog, pe Facebook sau unde vrei tu, ca să-mi zici ce dorești să testez la LG G5. Din păcate nu am restul modulelor disponibile ca să vorbesc despre ele.

Asta e, testăm ce avem. Până acum telefonul mi-a creat o impresie bună. Se simte foarte bine când îl ții în mână. Pare stabil chiar dacă are 5.3 inchi. Nu-ți dă senzația că-l scapi. La asta mă refer mai exact :)

În rest am mai apucat să mă joc cu două chestii. Senzorul de amprentă și sistemul modular. Până acum am folosit senzori de amprentă pe iPhone 5S, iPhone 6S, Samsung Galaxy S6 edge, S6 edge+ și S7 edge. Senzorul de amprentă de la LG G5 mi s-a părut cel mai rapid de configurat. Probabil și pentru faptul că butonul însoțit de senzor este pe spate și folosești cu precădere degetul ărătător. Acesta având o suprafață mai mică mă gândesc că e mai ușor de scanat și de acolo vine și rapiditatea. Oricum, treaba asta nu contează așa mult, dar mi-a sărit în ochi și am zis să menționez și de ea.

Legat de sistemul modular pot spune că ideea e foarte bună la bază. De văzut pe termen lung cât de fiabilă se va dovedi. Pentru că dacă tot freci modulele între ele des, s-ar putea ca punctele de contact să se slăbească cu timpul, iar închiderea să nu mai fie etanșă. Sunt convins că s-a gândit producătorul în primul rând la asta, iar părerea mea personală este că oricum nu vei schimba module foarte des. Pui CAM Plus la nevoie și Hi-Fi Plus tot la nevoie.

LG G5 smartphone modular

Un mic unboxing, treaba cu senzorul de citit amprente și sistemul modular.

#unboxing #lgg5 #OST #OrangeSmartphoneTester

Posted by Gabriel Ursan on 6 Aprilie 2016

Uite @cristianflorearo cum e cu senzorul de amprenta la #lgg5 #OrangeSmartphoneTester #OST

Posted by Gabriel Ursan on 6 Aprilie 2016

Nu am alte piese ca sa testez, dar așa se dezasambleaza un modul de #lgg5 #OrangeSmartphoneTester #OST

Posted by Gabriel Ursan on 6 Aprilie 2016

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

3 comentarii la „Am primit LG G5 în teste. Ce vreți să aflați despre el?”

  1. Super !!! Am vazut pe youtube cateva device uri cu probleme….pe spatele telefonului niste umbre,langa camera,jos unde intra bateria si “prietenii”.Din pozele facute de tine pare ok telefonul.Cica se simte ” ieftin” in mana pt ca are stratul de vopsea foarte gros….Astept pareri :P Oricum mi se pare super telefonul :)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.