SCAM BCR

Nici SCAM-ul nu mai e ce-a fost

Primesc și eu ca tot omul, care nu e neapărat client BCR, un mail SCAM în contul de SPAM. Nu știu ce să zic, dar se pare că nici SCAM-ul nu mai e ce-a fost. Dacă niște oameni se așteaptă ca să tragă țeapă la niște analfabeți adresându-se pe limba lor și punând cratimele ”exact acolo unde trebuie”, iar ăia să mai aibă și bani în cont, se cam înșeală. Publicul țintă căruia i se pare ok scris cuvântul ”prezent- at” nu prea are bani în cont sau dacă are, nu îi ține în cont.SCAM BCR

About The Author

Gabriel Ursan

Blogger la GabrielUrsan.ro, om de marketing online și dezvoltare într-un grup de companii. Pasionat de online și tehnologie. Soț și tată (de fetiță). Vesel, ambițios, optimist. Apropo, ăsta e linkul meu de afiliere dacă vrei să cumperi ceva. Detalii despre publicitate pe blog găsești aici.

4 Comments

 • Se mai modernizeaza lumea, ce credeai tu? :)))))

 • Adi

  Reply Reply 19/06/2015

  Mai că mă speriasem că am card la BCR și nu știam de când :)). Am primit și eu mailul.

 • Bucur

  Reply Reply 20/06/2015

  Am primit si eu, doar ca teapa lor nu sunt client BCR :)) si chair daca eram nu dadeam curs acelui mail.

 • Malin

  Reply Reply 26/06/2015

  Stai linistit ca exista suficienti care nici nu stau sa citeasca ci dau click direct si baga datele. Toti aia care dau share pe Facebook la fel de fel de mizerii sau care pana de curand postau haotic fara sa stie pentru ca erau virusati sunt „sitting ducks” cum zice americanul.

Leave A Response

* Denotes Required Field