Ne vedem la Yoobi cu Nicoleta Doina Radu

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Miercuri, 23 octombrie 2013, ne vedem la Yoobi cu Nicoleta Doina Radu pentru o porție de coaching. Yoobi este un concept fain de social connection bar pe care eu îl apreciez foarte mult. Pe lângă faptul că la Yoobi vei găsi mereu muzică bună și aleasă, mie îmi place că se implică în evenimente frumoase. În caz că nu știți unde e Yoobi, trebuie să vă spun că se regăsește în Galați pe strada Domnească, vis-a-vis de Modern (Winmarkt), chiar lângă Olympos. Începând cu orele 18:00, Nicoleta Doina Radu ne va oferi o porție de coaching gratuită pe care abia aștept să o savurez împreună cu soția mea, sorbind dintr-o cafea bună. Și nu pentru că e gratuită :) (porția de coaching, nu cafeaua :)), ci pentru că știu ce poate Nicoleta Doina Radu. Cu alte cuvinte, cred că încă mai sunt niște locuri libere, iar dacă doriți să participați merită să o anunțați pe Nicoleta de prezența voastră ca să se poată organiza în funcție de numărul total de oameni care vor veni. Până acum știu că și-au confirmat prezența un număr de 18-20 de oameni simpatici, deci va fi o ocazie bună și pentru networking ;). Ideea e să o anunțați pe Nicoleta Doina Radu că veți ajunge sau că nu veți ajunge. O găsiți pe noul ei blog aflat la adresa www.nicoletadoinaradu.ro. Tot acolo veți observa în dreapta, jos, zona de abonare la newsletter, zonă pe care v-o recomand pentru a fi la curent cu articole interesante despre coaching, comunicare și dezvoltare personală, dar și pentru a afla noutăți despre diverse evenimente din Galați care ar putea fi pe gustul vostru. Eu voi fi prezent, așa că ne vedem acolo: miercuri, 23.10.2013, ora 18:00, Yoobi.

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend