Mi-am propus să folosesc mai mult Twitter

Am un cont pe Twitter de peste doi ani, dar l-am neglijat cu brio. În general mai stăteam pe Twitter când finalizam de parcurs tot conținutul nou din alte rețele de socializare… dacă mai aveam timp. De câteva zile mi-am propus ca Twitter să fie prima rețea de socializare pe care o verific. Fac treaba asta în general de pe telefon. Cel mai important mi se pare să urmărești pe cine trebuie sau pe cine îți place. Dacă ești cu ochii pe un anumit subiect poți afla mai repede anumite aspecte direct de pe Twitter decât de pe alte rețele de socializare. Mai mult, am văzut că marea majoritate a companiilor din afară dau mult mai rapid un răspuns la ceva pe Twitter decât pe Facebook. Unele companii mari din România au început să facă la fel. Ce îmi place cel mai mult la Twitter e faptul că se distribuie linkuri către conținut net superior față de Facebook. Pe mine mă găsiți pe Twitter @GabrielUrsan dacă vreți să ciripim și pe acolo ;)

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

20 de comentarii la „Mi-am propus să folosesc mai mult Twitter”

 1. Da, Twitter e din ce in ce mai util pentru strategii de promovare si in comunicarea directa cu clientii. Stiu firme de servicii turistice care primesc cereri de oferta si intrebari direct pe Twitter motiv pentru care a trecut pe primele locuri in topul retelelor de socializare folosite. Ce-i drept pita tinta e pe international, piata pe care Twitter se situeaza semnificativ mai bine decat la noi. Eu personal nu il folosesc foarte mult.

  Răspunde
 2. Eu folosesc Twitter-ul de prin 2009, dar m-am lovit si eu de acceasi problema: nefiind utilizat si in Roamania, nu prea poti afla informatiile de care ai nevoie in timp real.

  Răspunde
 3. Mi-am propus si eu acelasi lucru de cateva ori, dar de fiecare data ajungeam la acelasi rezultat, daca nu am interactiune din partea celor care ma urmaresc nu are niciun rost…

  Răspunde
 4. Din păcate, la noi nu se folosește Twitter. Asta înseamnă că nu poți afla ceea ce te interesează despre un anumit subiect național de pe twitter (de exemplu ziarele, blogurile, siteurile, etc. – presa în general – nu postează și pe Twitter articolele). Așa că, deocamdată, urmăresc totul prin intermediul rss (înainte Google Reader, acum Feedly – accesibil online și pe toate platformele).
  Am mai avut o tentativă acum câteva luni să mă implic mai mult pe twitter, dar am renunțat: am încercat să optez pentru primirea avertismentelor pe telefon când cineva urmărit postează o actualizare, dar chestia asta nu funcționează pe Orange, unde sunt abonat, ci numai pe Vodafone și Cosmote.
  Așa că, deși am cont pe Twitter de ani buni, va fi și în continuare puțin folosit.
  Succes la ciripituri. :)

  Răspunde
 5. Si eu folosesc relativ rar Twitter, dar acum, azi am trecut pe noul aspect al twitter. Care mi se pare mult mai ok.

  Răspunde
 6. La mine da share automat pe twitter articolul si cam atat. M-am mirat ieri ca mi-a dat favorit o persoana la niste articole. Am zis WTF, chiar exista twitter!!

  Răspunde
   • Păi treaba e să ai cu cine împărți twitturi. Momentan sunt izolat pe twitter și n-am ce să fac cu el. Poate să vorbesc singur.
    Un amic a adunat peste 200 de followers pt contul blogului Ethink. Dar încă nu m-am încumetat să văd de unde i-a adunat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.