Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mă apucă deseori dorul să fac un StarCraft cu prietenii din copilărie. Așa că am discutat un pic cu Mircea și tare ne-ar mai plăcea să găsim în Galați o sală de net (Internet Cafe) pe care să o putem închiria o noapte întreagă – adică să luăm un long night (așa se zicea la noi pe vremuri). Deci, dacă știți să mai existe pe undeva prin Galați vreo sală de jocuri pe computer ca să facem și noi o reuniune ca pe vremuri, dați-mi și mie de știre ca să faceți un nostalgic fericit. Meanwhile, la voi prin alte orașe cum e? Mai există săli de jocuri?


Gabriel Ursan
Gabriel Ursan

Blogger @GabrielUrsan.ro. I love marketing & development. I also like how the internet changes the world.

  13 replies to "Mai există vreo sală de net în Galați?"

  • Cristi

   momentul ala cand mai era un intermediar pe acolo , si mai sufla cate un 6 pool , etc :) orgasmic.

  • Adi

   În Botoșani mai este una singură însă persoanele care o vizitează nu sunt prea plăcute.

  • Cristi

   StarCraft daca vrei te poti juca cu programul Garena cu prietenii xD

  • Yamasha

   În Ploiești știu ca mai era una acum ceva timp. Dar nu am mai fost pe acolo de ani buni de zile… Nu știu ce s+a întâmplat cu ea…

  • Ciprian Florea

   Si pe mine ma apuca nostalgia cateodata, far hai sa nu ne pierdem cu firea… De ce ai nevoie neaparat de un Internet Cafe? Avem notebookuri de 10x mai puternice decat orice calculator care ar putea fi la Internet Cafe, avem zeci de abonamente la Internet mobil mla viteze pe care nici nu le visam acum 15 ani, avem destule baruri si terase cu mese spatioase si scaune confortabile, tot ce trebuie este sa mai comandam din cand in cand bere, sa nu ni se usuce gatul… Si putem juca pana ne sta pulsul… :)

   • Gabriel Ursan

    Să știi că nu zici rău :)

    • mFlorin

     True that!
     Am făcut asta vara trecută. Ne-am unit vreo 5 inși cu laptopuri, am adus un prelungitor de acasă, am găsit un bar cu muzică rock și wireless care ține deschis toată noaptea și dăi cu counter all-night-long. Spre dimineață ne-am apucat de un age of empires 3, și cum ‘rundele’ de aoe durează, am mai stat și juma’ din următoarea zi.
     A 2-a seară ne-am întâlnit în alt bar și-am făcut runde de red alert.

     De neuitat! Fun-ul a fost mai mare decât într-o sală de net!

     Prin acest comment am vrut să spun/arat că SE POATE!

     • Gabriel Ursan

      Pare din ce în ce mai viabilă această soluție. Thx for the tip!

  • DraceaDan

   În București: Piața Romană, în spatele Facultății de Matematică, unul lângă mine (parcul Sebastian), mai era unul prin Titian, iar „faimosul” Yellow Cafe mai exista, acum 1 an, în apropierea Pieței Victoria. Parcă mai era încă funcțional un internet cafe în Craiova, pe Calea București, dar nu sunt sigur dacă mai există. Să-ți spună Blogatu :)))

   • Gabriel Ursan

    Mă gîndeam eu că în capitală trebuie să mai fie ceva săli de net. Oricum, parcă nu aș merge pînă acolo pentru un long night de gaming cu prietenii. Mai viabilă mi se pare ideea cu un bar non stop + wireless.

  • ovi

   Sala de internet caffe in Galati este doar una singura…pe smardan 35:D:D

Comentează la acest articol