Mai există vreo sală de net în Galați?

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine mă apucă deseori dorul să fac un StarCraft cu prietenii din copilărie. Așa că am discutat un pic cu Mircea și tare ne-ar mai plăcea să găsim în Galați o sală de net (Internet Cafe) pe care să o putem închiria o noapte întreagă – adică să luăm un long night (așa se zicea la noi pe vremuri). Deci, dacă știți să mai existe pe undeva prin Galați vreo sală de jocuri pe computer ca să facem și noi o reuniune ca pe vremuri, dați-mi și mie de știre ca să faceți un nostalgic fericit. Meanwhile, la voi prin alte orașe cum e? Mai există săli de jocuri?

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

13 comentarii la „Mai există vreo sală de net în Galați?”

 1. În București: Piața Romană, în spatele Facultății de Matematică, unul lângă mine (parcul Sebastian), mai era unul prin Titian, iar “faimosul” Yellow Cafe mai exista, acum 1 an, în apropierea Pieței Victoria. Parcă mai era încă funcțional un internet cafe în Craiova, pe Calea București, dar nu sunt sigur dacă mai există. Să-ți spună Blogatu :)))

  Răspunde
  • Mă gîndeam eu că în capitală trebuie să mai fie ceva săli de net. Oricum, parcă nu aș merge pînă acolo pentru un long night de gaming cu prietenii. Mai viabilă mi se pare ideea cu un bar non stop + wireless.

   Răspunde
 2. Si pe mine ma apuca nostalgia cateodata, far hai sa nu ne pierdem cu firea… De ce ai nevoie neaparat de un Internet Cafe? Avem notebookuri de 10x mai puternice decat orice calculator care ar putea fi la Internet Cafe, avem zeci de abonamente la Internet mobil mla viteze pe care nici nu le visam acum 15 ani, avem destule baruri si terase cu mese spatioase si scaune confortabile, tot ce trebuie este sa mai comandam din cand in cand bere, sa nu ni se usuce gatul… Si putem juca pana ne sta pulsul… :)

  Răspunde
   • True that!
    Am făcut asta vara trecută. Ne-am unit vreo 5 inși cu laptopuri, am adus un prelungitor de acasă, am găsit un bar cu muzică rock și wireless care ține deschis toată noaptea și dăi cu counter all-night-long. Spre dimineață ne-am apucat de un age of empires 3, și cum ‘rundele’ de aoe durează, am mai stat și juma’ din următoarea zi.
    A 2-a seară ne-am întâlnit în alt bar și-am făcut runde de red alert.

    De neuitat! Fun-ul a fost mai mare decât într-o sală de net!

    Prin acest comment am vrut să spun/arat că SE POATE!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.