Mi-am luat folie de la iShield pentru iPhone 6S

Nu e prima oară când dețin o astfel de folie de la iShield, respectiv o folie Alien Surface. Fac ce fac și tot la o astfel de folie ajung. Îmi place mai mult să-mi simt dispozitivul.

Folia Alien Surface permite utilizarea 3D touch fără probleme, este rezistentă (grad militar) și adaugă un plus de aderență telefonului.

Singurul lucru mai puțin bun despre o folie Alien Surface rămâne același de ani și ani. Fiind ”cărnoasă” (lucru bun), atrage mai repede praful sau diverse impurități (lucru rău). Asta înseamnă că merită să-ți ștergi telefonul mai des ca să arate bine. Nu vă imaginați acum că se vede jegul de o tonă pe telefon, dar pe la colțuri se mai adună impurități pe care merită să le îndepărtezi cu o cârpă moale sau chiar cu mâna liberă. Oricum telefonul mobil intră în contact zilnic cu o grămadă de microbi. E un motiv bun să-l mai curățăm.

În rest, folia Alien Surface de la iShield este super ok și o recomand la fel ca întotdeauna. Mai ales pentru faptul că acoperă peste 95% din suprafața telefonului (doar zona de jos de la încărcare, microfon și difuzor nu este acoperită – logic!).

Montarea foliei se realizează ușor, iar dacă ești un pic atent poți s-o pui pur și simplu perfect. Montajul se realizează într-o cameră curată, fără praf. Trebuie să fii curat pe mâini. Ștergi bine telefonul ca să nu aibă impurități pe el.

Apoi, scoți una din folii și pulverizezi pe ea lichidul special din pachet. Asta îți va permite să miști folia fără să se lipească. Ai cam 5 minute la dispoziție ca s-o așezi perfect. Apoi, începi ușor să scoți bulele cu dispozitibul din cauciuc și aștepți cele 5 minute. Același lucru faci și pentru folia de pe spate. Cu mențiunea că trebuie să ai răbdare la margini și să tot treci peste ele până rămân lipite. Ulterior e bine să nu îți folosești telefonul o perioadă. Ei recomandă 8-12 ore, dar eu zic că după 1-2 ore se poate utiliza fără probleme (eu așa am făcut). A, și nu vă faceți probleme de bule sau mici imperfecțiuni. Se așează de la sine în 2-3 zile.

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

7 comentarii la „Mi-am luat folie de la iShield pentru iPhone 6S”

 1. eu am aceasta folie ( Alien Surface ) de aproximativ o luna de zile montata pe un s7 edge. Pot sa spuns ca este ca in prima zi folia comercializata de cei de la Alien Surface.
  Singurul inconvenient este acela ca intr-adevar se aduna mult praf si mizerii in locurile unde folia Alien Surface lipseste.
  Eu nu mai am husa la telefon demult de cand folia aceasta folie.
  Si acum zi tu Gabriel nu este asa ca te zgarie pe retina folosire denumirii Alien Surface de mai multe ori? :))
  Tu incerci sa faci reclama dar si sa transmit mesaje subliminale! :))

  Răspunde
 2. Mie nu mi-a plăcut. Am avut atât eu cat și soția. Al meu s-a umplut repede de praf de prin buzunare iar cel al soției de fond de ten..În orice situație, după o luna nu cred ca o poți păstra curata..
  Gabriel, așteptăm update peste o luna..
  Cheers!

  Răspunde
 3. Folosesc si eu pe 6S aceeasi folie si pot confirma ca nu se compara cu nicio alta folie. Am mai dotat vreo 4 baieti de pe la birou cu astfel de folii si de curand mi-am schimbat folia la Alien Surface, prin serviciu “Garantie pe viata”, deoarece se dezlipise putin in zona butonului de Home si imi statea mie pe creier, ca se vede urat :) . Nu mai schimbati cate 5 folii la 10 lei care se zgarie intr-o saptamana si nici nu acopera tot ecranul, investiti intr-o astfel de folie si nu o sa va para rau. Recomand!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.