iPhone sau Android?

Mă întreabă lumea, așa că răspund. Eu apreciez ambele companii. Ambele ecosisteme. Folosesc la bază Apple, dar am multe chestii de la Google pe care Apple nu le poate înlocui. Și le folosesc. Va fi scurt. Fiecare persoană are anumite necesități, nevoi, probleme sau dorințe. Apple sau Android le poate rezolva sau îndeplini. Nu există ceva de gen ”cel mai bun”. Terminați cu astea. Am un prieten care e foarte mulțumit de Windows Phone. Super ok, mă bucur să aud asta. Ideea e să testezi, să utilizezi și după aia știi ce ți se potrivește mai bine. În viață nu avem timp să le facem pe toate sau să le experimentăm pe toate. Așa că vă doresc să alegeți ecosistemul care vă satisface cel mai bine necesitățile, nevoile, problemele sau dorințele. Voi decideți. La câte chestii mișto există pe lumea asta vă asigur că Apple nu e cel mai bun. Nici Microsoft, nici Google. Bucurați-vă de libertatea de a alege și rămâneți prieteni. E mai important decât ecosistemul.iPhone vs Android

11 comentarii la „iPhone sau Android?”

 1. Este important ca atunci când alegi să utilizezi un sistem de operare să ai în vedere aspectul aplicațiilor achiziționate.
  Pe scurt, zilele trecute discutam cu un prieten care era tentat să treacă de la iPhone 6s la Samsung S7 pentru că are o cameră mai bună și un design plăcut.
  Problema majoră a apărut la aplicații pe care acesta le avea cumparate din Apple Store și de care nu putea beneficia în Google Play.

  Alegerea făcută trebuie să fie bine calculată și asumată în cazul în care faci schimbarea.

  Răspunde
 2. Titlul induce în eroare… compari mere cu pere… iPhone sau Android (dar dacă-l compari cu un entry-level o dai de gard urât de tot). Mai bine suna… iOS versus Andoid…

  Altfel, pe lângă faptul că sunt cârcotaș, încă mai stau bine cu memoria și vezi că ai niște articole destul de controversate pe tema Google sau Apple. Eu care te citesc de când erai de-o șchioapă știu că ești entuziast dar bine intenționat.

  Însă sistemul care servește articole similare s-ar putea să provoace confuzie și lumea să se întrebe în care tabăra ești/

  Răspunde
 3. Scurt și la obiect :) . iOS este un sistem foarte stabil și breșele sunt puține (cele de securitate) . În schimb Android este mai popular datorită formatului Open Source dar și a faptului că se găsesc mai multe aplicații, e mai ușor de folosit, etc.

  Răspunde
 4. iPhone e telefon, Android e sistem de operare iar nici una nu e companie. Poate ai vrut sa spui:
  „iOS sau Android?
  Mă întreabă lumea, așa că răspund. Eu apreciez ambele companii CARE LE-AU DEZVOLTAT.” ;)

  Răspunde
 5. Nu e musai sa te axezi pe un singur sistem de operare. Personal, am tableta Ipad si tel Android. Cunosc persoane care le aveau pe toate 3. Nu se exclud. Dimpotriva.

  Momentan, in ochii mei, IoS are un usor avantaj, probabil imi voi lua iphone. Nu inseamna, insa, ca Androidul nu m-ar putea face sa ma razgandesc.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.