Mi-am făcut un blog de făcut bani pe net

O să ziceți că am dat în damblageală și că treburile astea nu funcționează, dar lăsați-mă să vă povestesc punctual ce și cum. O altă poveste în plus despre cum faci bani din blog pe pilot automat nu strică niciodată. Prima dată am auzit de această metodă la întrunirea BGG 3 (Blog Gathering Galați 3) de la Adi Saan. Cu riscul să se supere pe mine, am să recunosc că inițial nu am crezut în metode de făcut bani din blog, mai ales că era vorba despre o metodă în care dacă te-ai ocupat un pic de pus sistemul la punct, după aia nu trebuia să mai faci mare lucru. Având în vedere cât de mult muncesc eu la acest blog ca să-l țin pe o linie de plutire, aveam tot dreptul să fiu sceptic. Apoi, ne-am regăsit după câteva luni la Open Connect Galați, când am eu am fost speaker și am vorbit într-un pitch despre blogging și cum te poate ajuta în plan personal sau în afaceri. M-a abordat și mi-a spus că vrea să cumpere publicitate pe blogul meu. Era dispus să dea oricât și nu a comentat nici un preț.

Când am văzut asta, știind că Adi se întreține exclusiv din veniturile pe care le obține online, m-am hotărât să nu-i vând publicitate. M-am hotărât să aflu mai multe despre cum face el bani pe net și mai ales bani din blog, ca să fac și eu. Am ascultat tura asta cu deschidere despre tot ce avea de spus și am hotărât să mă bag. Mi-am făcut un calcul scurt și am zis că o lună merită să încerc. La urma urmei, de banii investiți ce puteam face? O seară la restaurant cu soția? O seară în club cu prietenii? O tură prin mall? Am zis că dacă nu merge, după o lună renunț și gata. Ok, iată ce presupune investiția inițială (pentru cei care vor să citească informațiile la obiect, așa cum îmi place și mie).

 • 25$ pentru un blog pe platforma Empower Network
 • 19,95$ pentru a intra în sistemul de afiliere Empower Network
 • 1$ pentru prima lună la serviciile de email marketing Aweber
 • 6,9$ pentru un domeniu gen www.GabrielUrsan.biz – investiție opțională

Și pentru că mi-am făcut cont la Empower Network prin contul de afiliat a lui Adi Saan, am intrat automat în echipa Empower Network Dream Team și am primit tot suportul în limba română, pentru că platforma e în limba engleză, iar mulți ar putea avea nevoie de ajutor. Iată ce s-a întâmplat mai departe… echipa în care am intrat s-a ocupat aproape de tot.

Au tradus blogul www.GabrielUrsan.biz (realizat pe platforma Empower Network) din engleză în română. Mi-au făcut bannere personalizate. Mi-au creat un squeeze page (adică pagina asta unde eu ofer un material gratuit în schimbul abonării la newsletter-ul în care vei primi periodic, dar pe o perioadă limitată de timp, informații despre cum faci bani din blog dacă te înscrii în Empower Network) pe care l-au conectat la contul meu de Aweber. Mi-au setat contul de Aweber cu 100 de emailuri în limba română care vor veni sub formă de autoresponder. Au configurat totul cu linkul meu de afiliat (pentru că în acest sistem de făcut bani din blog prin afiliere, ei sunt direct interesați ca eu să fac bani din el și să rămân în sistem – pentru că dacă nu aș face bani, nu aș mai plăti abonamentele lunare, aș abandona, iar ei nu ar mai câștiga de pe urma mea – cool, nu?)

Cu alte cuvinte, echipa în care am intrat s-a ocupat de tot ce înseamnă design și setări, lăsându-mă pe mine să mă ocup de tot ce îmi este mai drag: crearea de conținut pe blog. În cazul în care vrei să încerci și tu sistemul de făcut bani din blog și te înscrii prin linkul meu de afiliat, vei primi același suport din partea echipei, așa cum l-am primit și eu. Fain este că ei nu mă concurează pe mine pe partea de afiliere și nici eu pe tine mai departe. Ei sunt interesați ca eu să fac bani și să-mi mențin subscripția activă, iar eu mai departe sunt interesat direct ca toți cei care se înscriu prin link-ul meu de afiliere să facă bani ca să-și mențină subscripția activă. Partea mișto este că odată ce ți-ai făcut cont prin link-ul meu de afiliere, tot cei din echipa Empower Network Dream Team se vor ocupa să-ți pună și ție totul la punct, așa cum s-au ocupat și la mine. Partea și mai mișto este că tot ei se vor ocupa și de cei care se înscriu prin link-ul tău de afiliat, dar și de cei care se înscriu prin link-ul de afiliat al celor pe care tu i-ai înscris, și tot așa. Adică tu nu trebuie să faci nimic deosebit, gen să pierzi timp oferind suport sau explicații suplimentare celor pe care i-ai adus în sistem, pentru că se ocupă echipa de tot.

Ce trebuie să faci tu, că a sunat frumos până acum, nu :)?

Imediat după ce ți-ai făcut cont, trebuie să creezi un produs informațional de calitate despre ce vrei tu. Eu îți recomand să fii sincer și să scrii despre experiențele tale cu făcutul banilor pe net sau cu făcutul banilor din blog. Anyway, trebuie să fie un material bun, scris corect gramatical și util. Adică dacă omul nu vrea să se înscrie în Empower Network prin link-ul tău de afiliere, măcar să nu-i pară rău că a citit o porcărie și s-a mai și abonat la un newsletter care nu-l interesează. Obiectivul tău este să nu deranjezi oamenii pe care nu-i interesează să facă bani pe net, deci ăia nu trebuie să se aboneze la newsletter. Trebuie să fie oameni deschiși, care să fie interesați să facă bani din blog. Iar dacă tu nu ai talent la scris (deși un blogger care vrea să facă bani din blog ar trebui să aibă) sau pur și simplu nu ai inspirația de moment ca să-ți creezi produsul informațional, poți apela la un copywriter. Însă acest lucru costă, deci ar fi bine să îți faci singur produsul informațional pe care să-l oferi în schimbul abonării la newsletter. Bine, mai e şi varianta în care îţi pot oferi direct eu produsul meu informaţional dacă te-ai înscris prin linkul meu de afiliere, dar unde ar mai fi originalitatea?

Bani din BlogApoi, trebuie să scrii pe blogul pe care tocmai ți l-ai făcut și să ți-l promovezi ca să ai trafic și cititori, la fel cum ai face cu un oricare alt blog. Empower Network nu este numai o platformă de blogging și un sistem de făcut bani din blog, ci și o unealtă excelentă de dezvoltare personală în care primești training pe marketing online, astfel încât să ajungi să câștigi bani din blog fără să știi prea multe, pentru că vei învăţa direct de la ei. Au videoclipuri educative și multe informații pe care direct ei ți le pun la dispoziție ca să ai succes în a face bani din blog. Deci, cu alte cuvinte, după ce ți-ai creat produsul informațional și câteva pagini de prezentare pe blog, nu trebuie decât să scrii pe blog despre absolut orice vrei tu și să te promovezi. În rest, sistemul din spate este deja automatizat și pus la punct ca să facă bani.

Până una alta, pe mine mă găsiţi de acum şi pe www.GabrielUrsan.biz, iar dacă aţi mirosit ideea, linkul meu de afiliat e ăsta. Vă rog doar să mă contactaţi după ce v-aţi făcut cont, ca să vă pun în legătură membrii români din Empower Network Dream Team şi să vă apucaţi de făcut bani, să vă apucaţi de un blog, sau ambele. Dacă nu sunteţi încă hotărâţi să vă înscrieţi direct, băgaţi-vă măcar la newsletter-ul special cu un click aici ca să vi se trimită în numele meu câte un e-mail odată la câteva zile în care vi se explică ce și cum și să vedeți cu ocazia asta cum stă treaba cu pilotul automat.

Vă rog, abonați-vă doar dacă vreți să vă faceţi un blog nou, să faceţi bani din blog sau ambele lucruri, în condiţiile în care sunteţi pregătiţi să investiţi măcar în platforma de bază – nu e genul ăla de sistem în care ţi-ai făcut un blog gratuit şi te aştepţi să pice banii din cer. Dacă ai astfel de aşteptări, nu intra în sistem, nu te abona la newsletter-ul respectiv şi nu te apuca să mă critici aiurea – poţi citi în continuare www.GabrielUrsan.ro with no hard feelings, dacă nu te interesează astfel de subiecte. Deci, ignoră acest articol dacă nu eşti interesat pentru că pe www.GabrielUrsan.ro voi scrie în continuare articole cu aceeaşi tentă ca şi până acum (adică rar despre bani din blog). Thx!

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi conținut interesant despre tehnologie, dezvoltare, marketing și lifestyle.

Nu fac spam! Protecție date conform GDPR. Te poți dezabona oricând.

10 comentarii la „Mi-am făcut un blog de făcut bani pe net”

 1. buna, s-au schimbat multe pe platforma si banii PRE COIN ce ii castigi zilnic trebuie sa iti indeplinesti misiunile adica post share…etc adica sa treci de anumite nivele .Ceea ce tu tu castigi si ce poti retrage sunt monedele COIN adica din ceea ce vinzi in market place sau ce castigi prin invartirea ruletei .pentru mai multe informatii ma gasiti aici http://www.empowr.com/iulianaganea

  Răspunde
  • Acum 4 ani când am scris acest articol eram încrezător în rețea. Însă pe net circulă informații cum că treaba cu Empower Network nu miroase prea bine. Ar trebui să poți să scoți banii respectivi, dar nu știu să-ți zic exact cum. cam renunțat de mult.

   Răspunde
 2. inca o intrebare. daca de exemplu devii inactiv pentru 1 an sa zicem si apoi te hotarasti sa fii iar activ. in perioada inactiva mai platesti lunar cei 19,95$? iti pierzi blogul daca nu-i platesti? dupa ce te hotarasti sa devii activ iar trebuie sa platesti cele 12 luni din urma ca sa ajungi la zi?

  Răspunde
  • Dacă nu vrei să faci afiliere poți să-ți păstrezi blogul fără probleme, iar peste un an sau doi când te hotărăști să fii din nou afiliat, reactivezi opțiunea de afiliere și plătești cei 19.90 doar de atunci.

   Răspunde
 3. in afara de cei 25$ care-i castigi ca si comision daca cineva devine afiliat prin tine, ce mai castigi lunar de la un afiliat de exemplu? din abonamentul lunar platit de afiliatii inscrisi de tine iti intra si tie un anumit comision? ce procent? ma gandesc ca asa se poate creste nu doar din cei 25$ care-i faci o data. asa e? vroiam sa intreb daca pe parcurs te razgandesti se poate anula contul sau sa devii inactiv cand vrei tu? sau iti trage oricum cei 19,95$? este o afacere GDI de exemplu in care daca vrei sa-ti anulezi definitiv contul trebuie sa suni in USA altfel poti deveni doar inactiv daca nu mai vrei sa platesti lunar. Acolo am citit pe diverse siteuri ca e 10$ / luna si castigi 1$ / luna de la fiecare afiliat adus de tine plus si de la cei adusi de ei pana la 5 nivele. Aici la empower castigi de la toti cei inscrisi prin tine indiferent cati sunt?

  Răspunde
 4. In primul rand iti doresc succes cu noul blog.

  Totul pare interesant si frumos, dar acum o sa fac putin pe carcotasul de serviciu :)

  1 – 25$ pentru un blog pe platforma Empower Network + aprox. 7 $ pentru domeniu.
  2 – Taxa lunara de afiliere = $19.95
  3 – Taxa Aweber = $19 (1$ DOAR in prima luna)
  4 – Cheltuieli de marketing și publicitate ??? (cat te tine sufletul si buzunarul)
  5 – Eventual cheltuieli pentru creare de continut
  6 – Timp si bani pentru crearea produsului informațional …

  Acum fac putina aritmetica si calculez costurile pe primele 3 luni si imi rezulta aprox. 73 $ fara punctele 4,5 si 6.

  Astept cu interes raportul tau de peste 3 luni.

  Răspunde
  • Calcule corecte. De asta în prima lună când sunt costurile mai scăzute am timp să-mi dau seama ce și cum. Momentan am început cu dreptul și m-a motivat. 4-5 nu fac deocamdată – vreu să văd cât iese cu investiții 0 acolo. 6 – un weekend la mine :D – fără bani, că l-am făcut eu :).

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.