Melodia pe care se vor face ”chestii” de Valentine`s Day

Am scris o carte! Se numește ”De ce nu”. Vezi aici despre ce este vorba și înscrie-te pentru precomandă. Mulțumesc!

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Am zis chestii și nu sex pentru că melodia are treabă cu Fifty Shades of Grey. Și în filmul 50 de Umbre ale lui Grey nu e vorba doar despre sex. Cel puțin din câte am aflat eu. 50 Shades of Grey (nu am citit cartea/cărțile) poate fi privit de unii ca pe un horror bun sau de alții ca pe un film erotic intens și interesant. Femeile au numai de bine de zis despre film înainte să îl vadă. Bărbații sunt, în general, rezervați. Ar fi culmea să-mi dau eu acum cu părerea despre un film pe care nu l-am văzut și pe care s-ar putea să nici nu-l văd. Așa că vă las cu melodia pe care o să se facă inclusiv copii în februarie. Dacă va fi așa, s-ar putea să se nască în zodia scorpion, ceea ce nu e deloc rău, având în vedere că e și zodia mea :) Ellie Goulding a contribuit cu melodia Love me like you do la coloana sonoră a filmului. Recunosc că sună bine. De ce să nu recunosc? :)Coloana sonora 50 Shades of Grey

Te interesează marketingul? Am un articol actualizat aici despre cele mai bune unelte de marketing care îți cresc câștigurile.

M-ar ajuta foarte dacă te abonezi la canalul meu de YouTube + 🔔 Mulțumesc anticipat! 🙏

Vrei un email Duminica?

Trimit un email pe saptamana, Duminica la 11:00. Contine articolele din saptamana anterioara. Doar daca scriu ceva. Altfel nu te deranjez.

Multumesc!

Eroare

4 comentarii la „Melodia pe care se vor face ”chestii” de Valentine`s Day”

Comentează la acest articol

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Multumesc pentru share!
Mă poți urmări și pe alte rețele sociale dacă dorești să ținem legătura.
Send this to a friend